To je tako čudno jer kada sam im prvi put poslao imejl nisam ostavio podatke o kartici, jesi li dobio puni iznos nazad? Jesi li rekao da i dalje imam 2 hiljade dolara?
Onda, kao što sam rekao, imam 7 hiljada sa samim Mobilumpejom
Samo sam hteo da se uključim u ovu temu i kažem da kontaktiram mbm već 5 nedelja i oni još uvek „istražuju" moje transakcije. Neverovatno je koliko dugo ovaj proces traje. Moji povraćaji sredstava još uvek nisu podneti nakon 5 nedelja od dostavljanja dokaza banci. Svaka pomoć je dobrodošla.
Da li biste bili toliko ljubazni da mi pošaljete šablon koji ste koristili da biste tako brzo dobili povraćaj novca? Promeniću formulaciju. caitlinhardie18@gmail.com
Zdravo, pa, jako sam zbunjen jer Mobilum uopšte nije odgovorio na moje karte, ali sam dobio povraćaj novca od mbmrampa, poslao sam imejlove toliko ljudi da sam zaboravio ko je ko 😂 Sve je to noćna mora, ali mpmramp je vratio samo 1200, još uvek mi duguju preko 2 hiljade.
Mbmramp i Mobilum su isti, „mbmramp" je samo skraćeni naziv (Mobilum Ramp). Dakle, svi povraćaji novca koje vidite pod mbmramp zapravo su od Mobilum-a.
Kada ste im poslali imejl, mogli su da vas identifikuju po vašoj imejl adresi povezanoj sa transakcijom ili računom. Svaki depozit takođe ima jedinstveni ID transakcije u sistemu procesora. Nisu im potrebni podaci o vašoj kartici da bi uparili povraćaj sredstava – vaša imejl adresa ili ID transakcije su dovoljni da lociraju vaše uplate i vrate novac originalnom izvoru.