Kako je moguće odbiti plaćanje ili izvršiti povraćaj sredstava pošto kazino traži vaše fotografije sa kreditne karte?
Hvala, brate 🙂
Javi mi kako se završava.
Uzgred, sajt je WordPress sa minimalnom personalizovanom temom. Pretpostavljam da je samo lažna veb stranica, a ne pravi posao iza nje...
Pisao sam kompaniji za obradu plaćanja tražeći povraćaj novca. Javiću vam. Uspeo sam da saznam da vlasnik Floksidija ima drugu kompaniju, koja je povezana sa određenom državom. Takođe sam to prijavio nadležnim organima.
Daj da pogodim
Letonija / Kipar / Češka / Ukrajina / Kanada / Švedska / Finska / Poljska
Sve je ovo očigledno šema za pranje novca...!
i ne, niko ne pokušava da se ovde friroluje.
Da li radiš Pnmm?
Nemam pojma, žao mi je, malo sam istraživao, ali nisam mogao ništa da nađem...
Hvala što si pokušao, cenim to
Sigurno ih treba uhvatiti i to bi bilo slatko olakšanje za mnoge
Litvanija, Estonija, Slovačka, Ujedinjeno Kraljevstvo, Nigerija, Gana. I sav novac završava u Rusiji (čak niste ni svesni toga).
Mirno će se udaviti u sopstvenom soku.
Zdravo, Kloe
WEBMOSAC i Wbmsc su ista kompanija. Webmosiac/design hunt.
Visionsprero je transactworld.
Pošalji mi imejl
dominiquebutcher2@gmail.com
Pokrenuo sam raspravu sa njima.
poslato
Ko je taj anonimni korisnik koji lajkuje svaki komentar koji objavim, definitivno je špijun kazina?
Ko je još u Transactworld-u, možete li ih sve navesti, jer trenutno razgovaram sa njima?
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali:youremail@gmail.com
Link će isteći za 72 časa.
Proverite svoj "Spam" ili "Promotions" folder ili kliknite na dugme ispod.
Konformacioni e-mail je poslat ponovo.
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Davanjem svoje e-mail adrese, vi se slažete sa našim Uslovima i Pravilima, kao i Politikom Privatnosti
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali: youremail@gmail.com
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.