NaslovnaForumSlotovi243 Clover Fruits - opšta diskusija

243 Clover Fruits - opšta diskusija

56 pregleda 1 odgovor |
pre 1 sat
|
Dodajte post
pre 1 sat
Da li vam se sviđa ova igra? Da li ste osvojili veliku nagradu? Ako želite da diskutujete o bilo čemu što se odnosi na 243 Clover Fruits, možete to uraditi ovde.
pre 1 sat
czrsgb

Moje iskustvo sa 243 Klover Fruits

Dok smo već kod teme 243 Klover Fruits, želeo bih da podelim jedno zanimljivo iskustvo koje sam imao sa ovom igrom.

U jednom danu sam uspeo da osvojim zaista veliku nagradu u ovoj igri, zapravo dva puta. Prvi put sam stigao do oko 640.000 CZK, ali nažalost sam nastavio da igram i postepeno sam većinu novca vratio na oko 50.000 CZK. Onda sam napravio pauzu.

Kada sam se kasnije vratio na istu igru, igra je zaista ponovo krenula. Drugi put sam stigao do otprilike 500.000 CZK, koje sam ovog puta radije podigao.

Dakle, moje iskustvo sa 243 Klover Fruits je zaista zanimljivo – postigao sam dve velike pobede u istoj igri u jednom danu. Pitam se da li je neko imao slično iskustvo i uspeo da osvoji zaista veliki iznos i u ovoj igri.

Automatski prevedeno:

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
TaDa Logo
Podelite kako ste ostvarili pobede na TaDa Gaming slotovima i ostvarite još jednu šansu za dobitkom!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.