NaslovnaForumSlotovi777 Strike - opšta diskusija

777 Strike - opšta diskusija

od Potra55
|
4.503 pregleda 10 odgovora |
|
Dodajte post
Da li vam se sviđa ova igra? Da li ste osvojili veliku nagradu? Ako želite da diskutujete o bilo čemu što se odnosi na 777 Strike, možete to uraditi ovde.

Ova igra je sjajna! posebno u određeno doba dana

Automatski prevedeno:
Potra55

Fino! A koji deo igre je udarni termin, po vašem mišljenju? 🙂

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Potra55

Drago mi je da čujem da uživate u igri! Još nisam postigao veliku pobedu, ali bilo je zabavno. Srećom, ni ja nisam naišao na tehničke probleme. A što se tebe tiče? Ima li nezaboravnih trenutaka dok ste igrali 777 Strike?

Automatski prevedeno:

Žao mi je, treba da pitate njegovog provajdera igara.

Automatski prevedeno:

Odlična igra, bilo bi interesantnije da su besplatni spinovi 7 divlji.

Automatski prevedeno:

Povukao sam jer mi ne daju

Automatski prevedeno:

Odlična igra, bilo bi interesantnije da su besplatni spinovi 7 divlji.

Automatski prevedeno:

Pa, sigurno bi bilo. Da li ste uspeli da ostvarite neku veliku pobedu? Da li ste ga igrali u nekom kazinu ili samo ovde?

Automatski prevedeno:

Povukao sam jer mi ne daju

Automatski prevedeno:

Zdravo, o čemu tačno pričaš, odakle ti novac? Ako mislite sa ovog konkretnog slota, mi nismo kazino tako da se ne možete povući sa naše stranice. 🙁

Automatski prevedeno:
Jaro

Ne mogu da se povučem sa ovog sajta file Možete li mi pomoći da se brzo žalim i razumem da li postoji nada da ću dobiti ovaj iznos

Automatski prevedeno:
tsperanza55

Želeo bih da vam pomognem i videćemo šta možemo da uradimo.

Međutim, moram da znam kakav je to kazino, jer još nisam saznao. Da li bi bilo moguće napisati njegovo ime ili podeliti URL?

U svakom slučaju, koliko vidim, moraćete da prođete verifikaciju. Da li ste to već uradili i poslali kazinu dokumente ili ne?

Automatski prevedeno:

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti