NaslovnaForumSlotoviDobit od 860x igre Kapetan Šark je nestao nakon „greške u novčaniku“ - da li se ovo desilo još nekome?

Dobit od 860x igre Kapetan Šark je nestao nakon „greške u novčaniku“ - da li se ovo desilo još nekome?

132 pregleda 4 odgovora |
pre 22 sati
|
Dodajte post
pre 22 sati
gbrs

Pre nekoliko dana sam igrao igru Captain Shark od Wazdan-a. Pokrenuo sam bonus rundu i osvojio 860 puta više od svoje opklade. Kada se bonus runda završila, igra se srušila i pojavila se poruka o grešci „Greška u novčaniku". Moj dobitak nije dodat na moj saldo i jednostavno je nestao.

Pokušao sam da ponovo pokrenem igru, ali se učitala kao da se ništa nije dogodilo. Kazino je rekao da će kontaktirati Wazdan u vezi s tim, ali još uvek nisam ništa čuo.

Da li se ovo desilo još nekome?

Automatski prevedeno:
Lumalee
pre 6 sati
gbrs

Zdravo, Lumali. Možda bi bilo korisno da drugi znaju u kom kazinu se ovo dogodilo i kada. Takođe bi me zanimalo koliko dugo kazino „radi na tome" u saradnji sa Vazdanom.

Automatski prevedeno:
Radka
pre 2 sati
gbrs

Prošlo je oko četiri dana, a kazino je BetFriday.

Svih godina koliko igram, nikada nisam doživeo ništa slično. Kod drugih programera igara može se desiti da se igra sruši itd., ali po mom iskustvu, jednostavno ponovo učitate igru. U najgorem slučaju, možda ćete morati ponovo da igrate bonus rundu, ali dobici su i dalje tu. Dobici ne nestaju tek tako.

To je veoma zabrinjavajuće. Takođe bih očekivao da, sa današnjom tehnologijom, imaju sisteme za brzo otkrivanje nečega sličnog kako bi mogli što pre da reše problem za igrača. Međutim, čini se da to ovde svakako nije slučaj.

Posle ovog iskustva, iskreno se ne osećam baš prijatno ponovo igrajući Vazdan igru.

Automatski prevedeno:
Lumalee
pre 1 sat
gbrs

Vidim šta misliš, kladim se. Dozvolite mi da podelim drugu perspektivu, na primer, jer sam manje-više uveren da greška koju si pomenuo možda nije samo na Vazdanovoj strani. Kazino može reći da je za to potrebno vreme jer je umešan provajder igre, ali to možda nije jedini deo. Novčanik je stvar kazina, ako mene pitate. Ali znate šta? Vaše iskustvo je najvažnije i sasvim je u redu da se osećate neprijatno.

Zaista se nadam da će kazino objasniti šta sledi i rešiti rundu ili runde što pre.

Automatski prevedeno:
Radka
pre 8 minuta
gbrs

Nakon što sam to detaljnije ispitao, čini se da ste zapravo u pravu. Sasvim je moguće da je problem zapravo na strani BetFriday-a, ali oni sami tvrde da je problem na Wazdan-u.

Automatski prevedeno:

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
TaDa Logo
Podelite kako ste ostvarili pobede na TaDa Gaming slotovima i ostvarite još jednu šansu za dobitkom!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.