NaslovnaForumSlotoviHot Slot: 777 Rubies - opšta diskusija

Hot Slot: 777 Rubies - opšta diskusija

od Djsousa
|
3.133 pregleda 6 odgovora |
|
Dodajte post
Da li vam se sviđa ova igra? Da li ste osvojili veliku nagradu? Ako želite da diskutujete o bilo čemu što se odnosi na Hot Slot: 777 Rubies, možete to uraditi ovde.

Za mene je to jedan od najboljih, ali treba da znate kako da igrate!

Automatski prevedeno:
Djsousa

Mogli bismo da cenimo mali savet iznutra, siguran sam. Dakle, recite nam kako da igramo 😉

Automatski prevedeno:
Radka

Dobro veče, pa, funkcioniše ovako, ako je vaš balans veoma nizak, bolje je da ne rizikujete da uzimate Rubi, jer ako ne dobijete kako treba u prvom krugu, to je to, oduzeće vam sav novac.

Ali ako je vaš balans dobar, nastavite da pokušavate dok ne osvojite veliku pobedu! Da li ste razumeli?

Automatski prevedeno:
Djsousa

Da, pokušao sam i sam, tako da je prilično jasno. Da li igrate ovu igru u kazinu ili se samo zabavljate u našoj demo verziji igre? 🙂

Automatski prevedeno:
Jaro

Dobar dan Jairo, pa obično igram za 60 centi, ali gubim više nego dobijam...lol

Automatski prevedeno:
Djsousa

Zdravo!

Dakle, onda igrate sa pravom ravnotežom. Rekao bih da vaša strategija takođe treba da pokrije volatilnost igre i moguće povrate. Mislim:

Postoje igre visoke volatilnosti i niske volatilnosti, kada igrate igre niske volatilnosti, dobijate prilično često, ali su dobici često manji od vaših opklada. Kada igrate igre visoke volatilnosti (na primer igre sa džekpotom su često igre visoke volatilnosti), možete imati mrtvo okretanje posle mrtvog obrta, možda 50 zaredom, ali onda uđete u specijalnu bonus funkciju i osvojite veliki deo vas gubici nazad. U svakom slučaju, ako prestanete da igrate ranije, osećate se kao da vam slot ništa nije isplatio...

Ali kada prestanete u pravom trenutku, obično dobijate više nego što ste izgubili ili dobijate nešto manje, ali i dalje dobijate veliki deo svojih gubitaka nazad.

Stoga, mora biti strpljiv sa slotovima visoke volatilnosti i to je nešto što ne odgovara svima.

Nepotrebno je reći da razlikovanje volatilnosti igre nije jednostavan zadatak. Samo sam želeo da znaš kako isplata može izgledati. 🙂

Da li možda želite da naučite više?

Automatski prevedeno:

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti