NaslovnaForumSlotoviSugar Rush 1000 - opšta diskusija

Sugar Rush 1000 - opšta diskusija

od KurtPetzer
|
7.927 pregleda 24 odgovora |
|
1 2
Dodajte post
Da li vam se sviđa ova igra? Da li ste osvojili veliku nagradu? Ako želite da diskutujete o bilo čemu što se odnosi na Sugar Rush 1000, možete to uraditi ovde.

Vau samo problemi koje sam otkrio da pobeđujem i dobijam toliko retrigera i kada igram protiv kuće nije na istoj ravni

Zahvaljujem ti se

Kapetan Kurt

Automatski prevedeno:

Dobro jutro i meni ne treba baš novac

Automatski prevedeno:
rudiadams05

Zdravo, ne morate da igrate za pravi novac ako na to mislite, na našoj veb stranici postoje samo demo verzije za zabavu. Ili ste imali nešto drugo na umu?

Automatski prevedeno:

Dobro

Automatski prevedeno:

prilično zabavna igra koja se igrala samo u demo verziji i osvojila je 4 miliona jednom prilično solidnu igru

Automatski prevedeno:

Ne mogu da igram jer se nije završilo učitavanje.

Ovo je opšta stvar za "PRAGMATIČNU IGRA"

Automatski prevedeno:
GodCrusherGirl

Pokušaću da pitam Juraja o tome pa ćemo videti da li se nešto može uraditi. Dobro sam shvatio, ali on će ga pogledati da vidi da li ima greške. Ne govori ništa i jednostavno ne učitava igru, zar ne?

Automatski prevedeno:
Jaro

Pojavljuje se ekran za učitavanje, ali učitavanje se ne završava.

Automatski prevedeno:
GodCrusherGirl

Tako da sam dobio odgovor i nismo sigurni šta bi mogao biti uzrok.

Međutim, rešenje bi moglo biti da pokušate da ga uključite u drugom pregledaču ili koristite VPN.

Hoćete li probati i videti da li ima efekta, molim vas?

Automatski prevedeno:

Igra je dobra, šarena. Ali veoma je težak za bonus)

Automatski prevedeno:
sawin90Ir

Rekao bih da si prilično uspeo. 4 skatera je ponekad prilično teško dobiti, tako da bonus nije lak. Čak i ako dođe do toga, ponekad je teško dobiti ogromnu isplatu iz ovog slota. Ali valjda kao i u svemu, moraš imati sreće. 😀

Automatski prevedeno:
Jaro

Kada sam koristio drugi pretraživač, mogao sam da igram, ali nije bilo zvuka.

Kao prvo, oklevam da koristim drugi pretraživač samo za ovu svrhu...

Automatski prevedeno:
GodCrusherGirl

Nakon toga, moja jedina preporuka je bila VPN, očigledno se tu ništa više ne može učiniti.😥

Automatski prevedeno:

Šala! Sramota slotova! Igrao sam toliko novca na ovom m.... Toliko puta i nikada nisam imao više od 3 skatera ni jednom !!! Ni jednom!!! To samo pokazuje kakva su sramota onlajn kazino slotovi, pravi lopovi i lopovi koji bi trebalo da idu u zatvor zbog pljačke kupaca!!!! Banditi!

Automatski prevedeno:

Ovo je definitivno jedan od mojih omiljenih slotova i već sam napravio neke zanimljive pobede. U normalnom Sugar Rush-u već sam napravio 3 maksimalne pobede. Ali ne još na ovom novom. Ali prišao sam blizu

Automatski prevedeno:
JohnJohnnis

Oh, to je savršeno. Koji makvin ima ova igra? 😀

Automatski prevedeno:

🫠 file

Automatski prevedeno:
nendartiolas2455

Vooov! Čestitam

Automatski prevedeno:

🫠 file

Automatski prevedeno:

Ovo je besplatna igra, zar ne?

Automatski prevedeno:
1 2

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti