NaslovnaForumTakmičenja[TAKMIČENjE]: Iskopajte za velike dobitke u igri Gold Mine Express i osvojite deo od 1.500 €! uz TaDa Gaming

[TAKMIČENjE]: Iskopajte za velike dobitke u igri Gold Mine Express i osvojite deo od 1.500 €! uz TaDa Gaming (strana 4)

4.925 pregleda 67 odgovora |
pre 2 nedelja
|
1...3 4
Dodajte post
pre 10 sati
ptrsgb

Zdravo. Kazino Solverde ne prikazuje opciju za kreiranje linka za TaDa igru u gornjem levom uglu.

Šaljem snimak ekrana prve opklade sa uslovom za klađenje od 30 puta.

file

Automatski prevedeno:
pre 10 sati
ptrsgb

Zdravo. Kazino Solverde ne prikazuje linkove za TaDa igru u gornjem levom uglu.

Šaljem snimak ekrana treće opklade x 30.

file

Automatski prevedeno:
pre 10 sati
ptrsgb

Zdravo. Kazino Solverde ne prikazuje opciju za kreiranje linka za TaDa igru u gornjem levom uglu.

Šaljem snimak ekrana četvrte opklade x 30

file

Automatski prevedeno:
pre 10 sati
ptrsgb

Šaljem snimak ekrana pete opklade x 30

file

Automatski prevedeno:
pre 10 sati
ptrsgb

Neću učestvovati u ovome, posebno zato što sam već poslao 5 snimaka ekrana koje sam smeo. To je samo TaDin način da mi čestita na svim mojim pobedama. Hvala svima.

file

Automatski prevedeno:
pre 8 sati
gbrs

Zdravo, srećno svim učesnicima! Ovde delim 1 od 5 najvažnijih nagrada koje sam osvojio ove nedelje. Inače, to su mi omiljeni slotovi na TADA.

https://tada.plaisharing.com/link/k7Z8SmbS

Automatski prevedeno:
Radka
pre 49 minuta
esrsgb
Automatski prevedeno:
pre 44 minuta
gbrs

Super

Automatski prevedeno:
pre 43 minuta
gbrs

Super

Automatski prevedeno:
pre 32 minuta
esrsgb

https://tada.plaisharing.com/link/aJEvUKvf

Kazino BetMexico, kasnije ću postaviti igru o kojoj pričaju jer je još nisam igrao.

Automatski prevedeno:
1...3 4

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
TaDa Logo
Podelite kako ste ostvarili pobede na TaDa Gaming slotovima i ostvarite još jednu šansu za dobitkom!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.