Koliko često vodite ovakve vrste takmičenja? I da li šaljete e-poštu da obavestite ili moramo redovno da proveravamo ovaj forum da bismo saznali
How often do you run these types of competitions? And do you email to notify or do we have to check this forum regular to find out
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Zdravo. Daniel je izjavio da Pragmatic Plai upravlja distribucijom. Pošto je ovo bilo prvo takmičenje ove vrste, pretpostavljam da bi trebalo razmisliti o tome da uskoro održimo još jedno s obzirom na njegovu popularnost. 😎
Automatski prevedeno:
Baksteent
Platinasti
pre 1 godinu
Dobio sam kupon u vrednosti od 90 € (što je jednako $100,-, za svakoga ko pogodi zašto je 90 umesto 100).
Hvala vam na toj informaciji. Ja sam nov i trebalo bi mnogo vremena da pročitam sve teme i postove da bih saznao sve informacije o ovom takmičenju. Hvala.
Dobio sam kupon u vrednosti od 90 € (što je jednako $100,-, za svakoga ko pogodi zašto je 90 umesto 100).
Hvala još jednom!
Received a coupoun worth €90,- (which is equal to $100,-, for anybody guessing why it's 90 instead if 100).
Thanks again!
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
zdravo,
Mislim da sam ti upravo poslao e-mail ranije danas. Kao što pravila kažu, „Amazon vaučer od 20 k 100 USD". Pošto ste vaučer dobili u evrima, vrednost je smanjena zbog aktuelnog kursa.
Svestan sam da to nije uobičajeno za turnirske vaučere, ali ovo nije bio turnir.
Hvala vam na toj informaciji. Ja sam nov i trebalo bi mnogo vremena da pročitam sve teme i postove da bih saznao sve informacije o ovom takmičenju. Hvala.
Thank you for that information. I am new and it would take a long time to read all the threads and posts to know all the information about this contest. Thank you.
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Nema problema. 🙂
Nikada se nemojte plašiti da tražite pomoć ako vam je potrebna. Stalno se trudimo da pomognemo koliko god možemo.
Možda mali savet o pravilima: prvih nekoliko postova u temi obično sadrže pravila i objašnjenje kad god se objavi novo takmičenje. Da biste pronašli "zvanični" izvor informacija, slobodno se vratite na prvu stranicu svake teme takmičenja. 😉
Otuda i malo objašnjenje zašto sam dobio 90 evra umesto 100! Živim u kripto zajednici i iz nekog razloga nikada nisam promenio valutu iz evra u dolar, tako da se dosta bavim time!
Automatski prevedeno:
vertun
Srebro
pre 1 godinu
Zdravo Radka. Nisam dobio e-poštu sa foruma o Amazon poklon karticama, možete li pomoći?
Prema poslanim mejlovima, poslata je 09.09. na vašu registrovanu e-poštu. Proslediću vam još jednom; molimo vas da proverite svoju spam fasciklu, ili možda i fasciklu promocije.
Osoba iz Pragmatic Plai odgovorna za vaučere trenutno prisustvuje konferenciji; Očekujem da će vaučeri biti realizovani tokom sledeće nedelje. Međutim, sačekaćemo vašu potvrdu e-poštom.
Otuda i malo objašnjenje zašto sam dobio 90 evra umesto 100! Živim u kripto zajednici i iz nekog razloga nikada nisam promenio valutu iz evra u dolar, tako da se dosta bavim time!
Hi Radka,
Don't worry, I know!
Hence the little explanation of why I got 90 euro instead of 100! I reside in the crypto community alot, and for some reason I never changed my valutra from Euro to Dollar, so I deal with that a alot!
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Ah, to ima smisla.
Obično preferiramo isti iznos za obe valute; ovo je bio jedini izuzetak. Pa, iz mog iskustva, bilo bi bolje da se držimo 100 EUR i 100 USD.
Hvala vam što ste to istakli. Morao sam ponovo da pročitam uslove takmičenja da bih našao ovaj izuzetak. 😀