NaslovnaForumTakmičenja[TAKMIČENjE]: Pragmatična igra – Zavrtite i bacite blago i osvojite deo od 2000 dolara!

[TAKMIČENjE]: Pragmatična igra – Zavrtite i bacite blago i osvojite deo od 2000 dolara! (strana 10)

16.443 pregleda 191 odgovora |
pre 2 nedelja
|
Koluti se okreću i blago zove. 😀 Zajedno sa Pragmatic Play-om, pokrećemo novo forumsko takmičenje zasnovano na Rolling in Treasures, potpuno novom slotu, sa nagradnim fondom od 2.000 evra. Uskočite, podelite uzbuđenje sa zajednicom i vidite ko će na kraju izvući pobedu u finalnom izvlačenju! Nagrada 20x vaučer za Amazon od 100 dolara (Amazon veb-sajt po vašem izboru) Uslovi za upis 1. Postavite link za snimak vaše pobede u bilo kojoj Pragmatic Play igri iz bilo kog kazina u ovu temu ( Šta je link za snimanje Pragmatic Play-a? Gde ga mogu pronaći? ) 2. Minimalni dobitak mora biti najmanje 30 puta veći od vaše početne opklade. (na primer, ako uložite 0,1€, potrebno je da osvojite 3€ ili više) 3. Minimalna opklada mora biti najmanje 0,1€/$ (ili ekvivalent u vašoj valuti). Promocija traje između 2. i 31. marta 2026. godine. Primer posta na forumu: 🚀Igrajte NOVU igru za više ulaznica! Možete poslati do 5 linkova za snimanje koji ispunjavaju uslove za učešće i ne morate da ih sve pošaljete istovremeno. Svaki link za snimanje se računa kao jedna ulaznica za takmičenje. 🚀Možete sakupiti do 5 karata ako pošaljete linkove za snimanje igranih standardnih igara ili do 10 karata ako igrate njihovo novo izdanje igre, Rolling in Treasures.
1...9 10
Dodajte post
Koko10 je izbrisao post
Koko10 je izbrisao post
Koko10 je izbrisao post
Koko10 je izbrisao post
Koko10 je izbrisao post
Koko10 je izbrisao post
pre 5 dana
gbrs
Automatski prevedeno:
pre 5 sati
gbrs

Zdravo, drage moje!

Prva karta je tvoja! 👌👍🙌

Automatski prevedeno:
pre 5 sati
gbrs

Vau! Odličan ulov!

Jedna karta za tebe, srećniče! 👌🙌🎉

Automatski prevedeno:
pre 5 dana
gbrs

Valjanje u blagu - 33 puta https://www.cnpmciozgh.net/BTjw6050kD

Automatski prevedeno:
pre 5 sati
gbrs

🙌🎉👍 Dobrodošli nazad!

Nadam se da vam se sviđa igra jer su to zaista bili lepi dobici. Komplet tiketa je vaš! 🙌

Automatski prevedeno:
pre 5 sati
gbrs

8 karata!

Bravo i još uvek ima vremena da se doda poslednji deo. 🎉✨👑

Automatski prevedeno:
pre 5 sati
gbrs

Prijatan dan! Drago mi je da te vidim da si se pridružio rudarskoj legiji. 😀

Dozvolite mi da vam dam 10 karata za vašu impresivnu kolekciju. 🎉🙌✨

Automatski prevedeno:
pre 5 sati
gbrs

Zdravo, SCATT3R!

Drago mi je da te ponovo vidim u akciji! Divan komad zanata - dobro u rudniku! Deset karata je tvojih i želim ti puno sreće na lutriji! 🎉👌👑

Automatski prevedeno:
pre 4 sati
gbrs

Hej, srećno i tebi! 👌👍🎉

Pet linkova je vaših; hvala vam što ste se pridružili ovom malom takmičenju!

Automatski prevedeno:
pre 4 sati
gbrs

Prijatan dan! Hvala vam što ste nam se pridružili. Veoma cenimo vaše dobitke i dobijate 10 karata za finalnu lutriju! 🎉🎉👑

Automatski prevedeno:
pre 4 sati
gbrs

Dobrodošli i pridružite se srećnim dobitnicima! Hvala vam što ste podelili ove dobitke i dozvolite mi da vam zauzvrat obezbedim 10 karata.

Srećno! 🎉🍀✨

Automatski prevedeno:
pre 4 sati
gbrs

👏👏👌

Zdravo i dobrodošli! Što više to bolje. Lepi dobici i veoma mi je drago da vam poklonim kompletan set od 10 tiketa. 👑

Automatski prevedeno:
pre 19 sati
gbrs

Valjanje u blagu

5) 77 puta

https://vvv.ppreplailink.social/0lzfeBXgie

Automatski prevedeno:
pre 4 sati
gbrs

Zdravo! Dobrodošli nazad na još jedno PP takmičenje! Kao pravi rudar, izvukli ste 10 sjajnih tiketa. Čestitamo! 🎉🍀👏

Automatski prevedeno:
pre 3 sati
gbrs

Zdravo,

Pa, ako ciljate da se takmičite, opklada mora biti najmanje 0,1€, kako ja to vidim, 2TRY je jednako 0,04€.

Inače, linkovi su dobri, a i dobici su lepi. 😉

Automatski prevedeno:
pre 3 sati
gbrs

Zdravo, link izgleda u redu. Da li ste možda naišli na neke probleme? Primetio sam dosta obrisanih objava.

U svakom slučaju, već imate jednu kartu. 😉👌

Automatski prevedeno:
1...9 10
Idi na stranicuod 10 stranica

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $2,000!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.