Bilo je zaista impresivno i zanimljivo pokušati i pogoditi koje su slike. Takođe je bilo opuštajuće. Definitivno ću je ponovo igrati
Automatski prevedeno:
nikos2000
Platinasti
pre 1 godinu
Bilo je smešno
Automatski prevedeno:
nikos2000
Platinasti
pre 1 godinu
Spreman
Automatski prevedeno:
NikosPro
Zlato
pre 1 godinu
Bilo je super zabavno i zanimljivo pokušavati da pogodim slike - i iskreno, i pomalo opuštajuće. Definitivno ću je ponovo igrati!
Automatski prevedeno:
NikosPro
Zlato
pre 1 godinu
Srećno svima
Automatski prevedeno:
NikosPro
Zlato
pre 1 godinu
Nadam se da ću pobediti!!
Automatski prevedeno:
makis32
Zlato
pre 1 godinu
Lepa igra
Automatski prevedeno:
makis32
Zlato
pre 1 godinu
Bilo je nečeg i fascinantnog i umirujućeg u pogađanju slika. Sigurno ću mu se ponovo vratiti.
Automatski prevedeno:
Sonicfox
Srebro
pre 1 godinu
Teško, ali zabavno! Definitivno me nateralo da razmišljam van okvira. 😊
Automatski prevedeno:
triantafyllos
Srebro
pre 1 godinu
Zaista lepa igra
Automatski prevedeno:
triantafyllos
Srebro
pre 1 godinu
Prilično sam siguran da ću pobediti 😊
Automatski prevedeno:
triantafyllos
Srebro
pre 1 godinu
To je bilo stvarno kul! Voleo sam da pokušavam da shvatim slike - bilo je zabavno i hladno. Potpuno ga igram ponovo
Automatski prevedeno:
takistakis
Srebro
pre 1 godinu
ja sam spreman
Automatski prevedeno:
takistakis
Srebro
pre 1 godinu
Nadam se da rezultat nije bitan😁
Automatski prevedeno:
takistakis
Srebro
pre 1 godinu
Nisam očekivao da će biti tako zabavno, ali pokušaj da pogodim koje su slike ispao je zaista impresivan i iznenađujuće zanimljiv. Neke su bile zeznute, ali to je samo učinilo da mi bude više zadovoljavajuće kada sam ih dobro razumeo. Osim toga, cela stvar je imala ovu opuštajuću atmosferu u koju je bilo lako ući.
Automatski prevedeno:
YurisGagarinos
Srebro
pre 1 godinu
Iskreno, odlično sam se proveo s tim. Pokušaj da shvatim šta me je svaka slika zaista uvukla — bilo je i izazovno i super zanimljivo. Neke od slika su me zaista navele na razmišljanje, ali to je bio deo zabave. Povrh toga, bilo je prilično smirujuće, skoro kao mali mentalni odmor. Definitivno ću uskoro ponovo pokušati.