Veoma lepa i opuštajuća igra. Podeliću to sa svojim prijateljima sigurno
2nd
Treće
Spreman
To je bilo zabavnije nego što sam očekivao. Pogađanje slika bilo je i zanimljivo i pomalo opuštajuće. Definitivno ću jednom ponovo pokušati.
Nisam očekivao da će biti tako zanimljivo, ali pokušaj da shvatim te slike se pokazao kao odlična mešavina zabave i opuštanja. Definitivno se vraćam za još jedno kolo!
Mislim da sam dobro prošao
To je moj treći
Cool
Moj prvi pokušaj
Drugi pokušaj
Zaista cool igra. Lako se igra i veoma olakšava stres
Hoću nešto da pitam. Amazon vaučeri će biti na .com ili možemo izabrati na kom Amazonu?
Prilično loš rezultat 😅
d
Ovo je izvanredno, apsolutno volim i preporučujem ovo svima
Zaista nije dobra igra
Really not a good game
U redu, pošteno mišljenje - koje ste nedostatke našli? Svaka konstruktivna kritika je dobrodošla. 🙂
Nisam očekivao ovakav rezultat, pomalo iznenađen.
Didn't expect such result, a bit surprised.
Pozdrav! Da li bi po vašem mišljenju igrači u teškoj situaciji mogli imati koristi od ove male igre?
Ne pokušavam samo da vam dodelim dodatnu kartu; Iskreno, zanima me vaše gledište. 🙂
To je bio mali izazov i lepa promena tempa za mozak.
That was a bit of a challenge and a nice change of pace for the brain.
👏 Hvala vam što ste pokušali ovo takmičenje i Droodles. Ipak, ima još dosta vremena da se dodaju još neki ID-ovi - samo kažem. 😁🚀
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali:youremail@gmail.com
Link će isteći za 72 časa.
Proverite svoj "Spam" ili "Promotions" folder ili kliknite na dugme ispod.
Konformacioni e-mail je poslat ponovo.
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Davanjem svoje e-mail adrese, vi se slažete sa našim Uslovima i Pravilima, kao i Politikom Privatnosti
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali: youremail@gmail.com
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.