Dragi dobitnici, pretpostavljam da je za mnoge od vas proces postao prava „vežba", ali samo sam želela da potvrdim da su imejlovi poslati i čekam vaše želje. 🙂
Zdravo, nisam siguran da li ste primetili, ali vi ste jedan od srećnih dobitnika . Iz nekog razloga, više ne mogu da vas kontaktiram putem imejla; moje poruke se vraćaju. Možete li mi reći koju Amazon prodavnicu preferirate? 🙏
Pošto su poklon vaučeri za Amazon dostupni u različitim regionalnim prodavnicama (Amazon.com, Amazon.de, Amazon.co.uk, itd.), molimo vas da nam javite za koju Amazonovu veb stranicu želite da vam bude izdat vaučer.
Kada dobijemo sve željene parametre, prosledićemo ih kompaniji Pragmatic Play, a oni će vam poslati vaučer direktno na vašu imejl adresu.
Hej, nadam se da si video/la prethodnu objavu. Pa, žao mi je što to moram da kažem, ali mi je potreban tvoj odgovor sutra; u suprotnom, vaučer ti neće biti dostavljen.
Automatski prevedeno:
shelleyLyle
Bronza
pre 3 meseci
Xx
Automatski prevedeno:
shelleyLyle
Radka
Bronza
Radka
pre 3 meseci
Amazon.com
shelleylyle17@gmail.com
Automatski prevedeno:
9505295153083
Srebro
pre 3 meseci
Igrajte da biste pobedili, bonus okretaji su trajali večno da se ispuste.
Nikada nisam zaustavio vreme, nastavio sam da se vrtim i vrtim, ali nisam pobeđivao, potpuno sam izgubio taj put.