NaslovnaForumTakmičenja[ZATVORENO] Božićno takmičenje za 3x Amazon vaučer od 100 USD!

[ZATVORENO] Božićno takmičenje za 3x Amazon vaučer od 100 USD! (strana 21)

od Daniel
|
145.194 pregleda 422 odgovora |
1...20 21 22
Ova tema je zaključana
bmaskio

Odmah sam to prepoznao 😀Čak sam studirao u Pragu 3 godine pa sam limuzinu prilično često viđao u centru grada.

Automatski prevedeno:

Hvala svima što ste se pridružili ovom takmičenju. Takmičenje je imalo 295 učesnika što je naš novi rekord!

Srećni dobitnici su:

Ripixo

Akronandi

tichtom61

Pokušat ću kontaktirati sve dobitnike putem e-maila.

Video sa izvlačenja možete pogledati ovdje:

(alternativno kliknite na ovaj link )

Ne brinite ako ovaj put niste pobijedili. Za nekoliko sedmica ćemo objaviti novi konkurs. Ostanite sa nama 🙂

Automatski prevedeno:

🤣

Automatski prevedeno:

🥇🥈🥉🏆

Automatski prevedeno:
Daniel

Zdravo, niko mi nikad ništa nije dao. Dakle, nema se čega sjećati. 😔

Automatski prevedeno:

Hajde da započnemo još jedno takmičenje. Samo da kriterijumi za izbor pobednika budu više nego jasni. Nije mi sasvim jasno zašto je jedan učesnik određen da pobijedi, a drugi nije, iako su tekst i značenje njihovih postova bili potpuno isti. Nešto u duhu Najbolji poklon je proslaviti Božić sa cijelom porodicom. Šteta je ...

Automatski prevedeno:
SGumen

Uvjeren sam da su pravila više nego jasna. Morali ste odgovoriti na takmičarsko pitanje da biste imali šansu za pobjedu. Nije bilo važno da li je odgovor dug, kratak, sličan drugom ili potpuno jedinstven. Pobjednici su odabrani nasumično.

Nasumično izvlačenje zabilježeno je na priloženom videu.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:

Sjećam se da je to bilo 1999. i 2000. godine kada su moji roditelji bili trijezni. I bilo je šta za jelo.

Automatski prevedeno:

Čestitamo pobjednicima🙂

I ne kupujte toliko na Amazonu🙂

Automatski prevedeno:
Daniel

Najbolji poklon je bio vidjeti mamu koju nisam vidio godinama.. KONAČNO

Automatski prevedeno:

Najbolji poklon za mamu od prije 10 godina

Automatski prevedeno:
Gio75

zapamtit cu

Automatski prevedeno:

najbolje

Automatski prevedeno:

Najbolji poklon koji sam ikad dobio na Božić je bila djevojka koja dolazi od Boga. Pošto nisam bio prijavljen da imam sina toliko godina. 25. decembra mi se rodio sin. Hvala bogu za tu devojku, tako sam blagoslovena.

Automatski prevedeno:

Laku noć, želim da ti se zahvalim.

Automatski prevedeno:

Čestitamo pobjednicima🙂

I ne kupujte toliko na Amazonu🙂

Automatski prevedeno:

Zašto ne? 😀

Automatski prevedeno:

Ko su bili pobednici takmičenja, nisam znao da li sam imao sreće 😂😂😂

Automatski prevedeno:
Daniel

Slomio sam telefon na novoj godini😡🤳💥🤬 i čekao sam da mi ga pošalju/pošalju poštom📲📦📫📆 ,pa tek sad vidim ovo Nikada u životu nisam dobio na tomboli 🙃😀😃🙂😛 hvala u toliko puno, 🤞🤞🤞I samo nadam da nije kasno .... 🙏🙏🙏🙈🙊🙉

Automatski prevedeno:
Akronandi

Cool! Nisi, poslao sam ti e-mail ranije i vidim da si već odgovorio. Samo trebamo generirati vaučer za vas 🙂

Automatski prevedeno:
elquimba

Nažalost, niste bili jedan od sretnih dobitnika, ali ako skrolujete nekoliko postova gore, čak ćete vidjeti i video iz izvlačenja dobitnika.

Automatski prevedeno:
Ova tema je zaključana
1...20 21 22
Idi na stranicuod 22 stranica
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti