Svi spoljni operateri koji se nalaze na ovoj stranici su tu na nekomercijalnom osnovu i ne plaćaju ništa da bi bili tu. Imate 21+ godinu i problem sa kockanjem? Nazovite 1-800-GAMBLER.

NaslovnaForumTakmičenja[CLOSED] Christmas competition for 3x $100 Amazon voucher!

[CLOSED] Christmas competition for 3x $100 Amazon voucher! (strana 4)

od Daniel
|
140.931 pregleda 422 odgovora |
1...3 4 5...22
Ova tema je zaključana
Daniel

Telefon

Automatski prevedeno:
Daniel

Poklon koji sam dobila je pidžama panda i prekriven sto sa plodovima mora i tekilom sa limetom👍🐼

Automatski prevedeno:

Najbolji poklon je bio nakon tri godine odsustva od kuće, Porodica za proslavu Nove godine sa djecom i suprugom!!!

Automatski prevedeno:

best Christmas gift was visiting my mum and sister after not seeing them for about ten years, very nervous but after landing i saw them , its so weird how time flies and memories stay

Merry Christmas

The Best gift to me i win more and we have celebrate 🥳 with my family

Daniel

Muz mi je poklonio gitaru...sta bolje...jer dusa uvijek pjeva,i u tuzi i radosti!!!

Automatski prevedeno:

The best gift to me is my girl friend accept my love and we married

The best present for Christmas is my girlfriend... that day we are kiss first time. 💜

1996. godine imao sam 4 godine bez mjeseci, jer nisam volio automobile) ... Najbolji božićni poklon je bio file fotografije sa interneta!

Železnica je "sovjetska", iako nije bila nova, a poklonjena mi je iz potrebe, ipak je to bio najbolji poklon,

iz najboljih dana mog detinjstva! =)

Automatski prevedeno:

Vau

Automatski prevedeno:

When I was about 5 years old I received the Heman and masters of the universe castle and I loved it and got so much fun from it.. now 37!!

The best Christmas gift what I have received is a Christmas kiss from my daughter in law when she was 3 years old.

ozerovalida

I had a similar railway as well when I was young. It wasn't new, my dad used to play with it 😀

porcelanska lutka. to je bilo prije mnogo, mnogo godina!

Automatski prevedeno:

Na Kubi ne dobijamo mnogo poklona za Božić 🎄 ali mislim da je najbolji poklon nesumnjivo Biblija. Upoznala sam Boga 🙌 i to mi je promijenilo život, ali i sreću. Od tada se osećam srećnije. Veliki zagrljaj. sretno i blagoslov svima. 🙂

GOOG LUCK!

🎅

Na Kubi ne dobijamo mnogo poklona za Božić 🎄 ali mislim da je najbolji poklon nesumnjivo Biblija. Upoznala sam Boga 🙌 i to mi je promijenilo život, ali i sreću. Od tada se osećam srećnije. Veliki zagrljaj. sretno i blagoslov svima. 🙂

!SRETNO !

🎅

Automatski prevedeno:

The best Christmas gift for me was a spin in crazy time pachinko 500x 250000INR I won in single spin

Istina je da nikada nisam dobila božićni poklon jer sam došla iz vrlo skromne porodice, ali najveći poklon koji mi je život dao bila je moja kćerka Mayte i dobro, voljela bih svojoj kćeri dati najbolji božićni poklon jer ga nikad nisam imala. hvala atte jhony

Automatski prevedeno:

Hi....

I dont get any xmas prezzies for years now and my bday is 3 days after xmas. So i do hope that i stand a chance to win

I wish the government of Canada would leave the First Nations people’s land where they’re trying to build a pipeline through. That is all I want for Christmas.

Ova tema je zaključana
1...3 4 5...22
Idi na stranicuod 22 stranica
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti