NaslovnaForumTurniriTurnir #125 Sweet Bonanza 1000 - diskusija

Turnir #125 Sweet Bonanza 1000 - diskusija (strana 4)

27.538 pregleda 171 odgovora |
pre 9 meseci
|
1...3 4 5...9
Dodajte post
pre 9 meseci
gbrs

500, ali ni jedan besplatan okret

Automatski prevedeno:
pre 9 meseci
gbrs

Dozvolite mi da nešto kažem, ali to su glasine sa foruma, možda nisu reprezentativne, ali slotovi sa najčešćim generisanjem besplatnih okretaja su Razor Shark, Money Train 3 i Big Bass Sweet Bonanza.

Slažem se da 500 okretaja bez besplatnih okretaja deluje čudno, ali nije bilo bez nekih dobitnih rundi, zar ne?

Automatski prevedeno:
pre 9 meseci
dersgb

Da, mislio sam da je 200 okretaja bez posebnih igara prilično retko, ali 500 ja zovem čistom prevarom, čak i ako je ovde besplatno.

jeste, ali nikada ne bih igrao ovu igru sa pravim novcem 🤮

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Spinzer69
pre 9 meseci
dersgb

Kako možeš da treniraš kockanje???

Automatski prevedeno:
pre 9 meseci
gbrs

Pokušaću sada, poželi mi sreću

Automatski prevedeno:
pre 9 meseci
gbrs

Tačno, DaniDani, ni ja nikad ne igram ovu igru.

Automatski prevedeno:
pre 9 meseci
gbrs

Uvek igram slotove, a u slotovima nema potrebe za treningom. DaniDani

Automatski prevedeno:
pre 9 meseci
gbrs

MitchWKS, pitanje je zašto pobednik prvog dana zadržava svoju poziciju do poslednjeg datuma turnira? Svakog meseca se dešava isto.

Automatski prevedeno:
pre 9 meseci
gbrs

Mislim da kolyogyi51 ako dobiješ 5.000.000.000 okretaja na ovom turniru, ali nikada ne dobiješ poziciju među prvih 20.

Automatski prevedeno:
pre 9 meseci
gbrs

MitchWKS, pitanje je zašto pobednik prvog dana zadržava svoju poziciju do poslednjeg datuma turnira? Svakog meseca se dešava isto.

Automatski prevedeno:
pre 8 meseci
gbrs

Zdravo, drago mi je da vidim da uživate u društvu. Ako smem, molim vas da koristite dugme za odgovor ili citat kada odgovarate određenom igraču i njegovoj objavi. To olakšava praćenje razgovora, plus će igrač biti obavešten o vašem odgovoru. Hvala.

Automatski prevedeno:
pre 9 meseci
dersgb

Kako možeš da treniraš kockanje???

Automatski prevedeno:
pre 8 meseci
gbrs

Zdravo,

S obzirom na prirodu slotova, gde u osnovi samo pritisnete dugme za igranje i nadate se da ćete na kraju imati sreće, nema šta da se trenira. Međutim, možete se upoznati sa RTP-om i volatilnošću kako biste bili sigurni da ste spremni za očekivano.

Značenje:

„Trebalo bi da igrate slotove koji vam se sviđaju. Ne igrajte igru kada vam se ne sviđa čak ni kada je RTP dobar. Još jedna stvar koju treba uzeti u obzir je volatilnost. Kada slotovi imaju nisku volatilnost, to znači da mnogo dobijate, ali su dobici prilično niski i često niži od vaše početne opklade. Slotovi sa visokom volatilnošću mogu imati preko 50 (100 - nema problema) mrtvih okretaja, ali kada konačno pobedite, obično dobijate više nego što ste izgubili ili dobijate malo manje, ali i dalje vraćate veliki deo svojih gubitaka."

Isprobajte ovaj vodič 👈

Automatski prevedeno:
DaniDani
pre 8 meseci
gbrs

To je samo um i emocije... šta god da je suprotno onome što ljudi misle, vaše unutrašnje emocije stvaraju spoljašnju stvarnost i pobeda, gubitak, velika pobeda, veliki gubitak, sve zavisi od vaših emocija. Testirao sam nekada. Kada nemam emocije pohlepe, pobeđujem veliko, ali je teško održati to, ali to je samo um. Zdrav razum je da vam mozak govori šta je napolju, inače, ako prevaziđete svoj mozak, to je druga tema, ali kada se oslanjate na čula da biste videli šta je napolju, onda je to samo kontrola uma. Ali je lako i ne krivite me ako ne funkcioniše. Npr. ako je lozinka „uname" ne znači da ćete imati ADMINISTRATORSKI pristup...

Automatski prevedeno:
pre 8 meseci
ptrsgb

Manje-više, nije mi se baš dopalo

Automatski prevedeno:
MitchWKS
pre 8 meseci
dersgb

Zdravo, imao sam +5 na 500 okretaja u poslednjih 10 besplatnih okretaja i dobitak od 192.. Nažalost, samo 775. rang. file

Automatski prevedeno:
Zymero
pre 8 meseci
dersgb

Ali mi je čudno što izgleda kao da i dalje možete kupiti besplatne okrete pravim novcem. Što smatram nepravednim prema ostalim igračima.

Automatski prevedeno:
pre 8 meseci
gbrs

Čoveče, ovo je jedna od mojih omiljenih igara. Ostvario sam neke od svojih najvećih pobeda na Sweet Bonanza.

Automatski prevedeno:
pre 8 meseci
gbrs

Čoveče, ovo je jedna od mojih omiljenih igara. Ostvario sam neke od svojih najvećih pobeda na Sweet Bonanza.

Automatski prevedeno:
pre 8 meseci
gbrs

Tako da sam srećan, koliki si dobitak postigao? Imaš li neke snimke ekrana? 😀

Automatski prevedeno:
pre 8 meseci
dersgb

Nažalost, ni ja ne mogu da učestvujem u turniru. Resetovao sam pregledač, obrisao sve kolačiće, probao više pregledača i probao VPN sa nekoliko različitih zemalja. Međutim, stalno dobijam poruku o grešci. Da li neko ima još neki savet? Srdačan pozdrav.

Automatski prevedeno:
Jaro
pre 8 meseci
gbrs

Morao bih malo da se osvrnem na telefon. Tokom godina sam mnogo puta osvojio 2500 dolara na originalnoj slatkoj bonanci. Obično na opkladi od 1 do 2,50 dolara.

Automatski prevedeno:
MitchWKS
pre 8 meseci
dersgb

Pa, sa pozicijom od preko 6000 verovatno nije bilo tako sjajno 🤣

Automatski prevedeno:
pre 8 meseci
gbrs

Oh! Oh, dobila sam besplatne okrete 🥰🥰🥰🥰😘😘😘🤩🤩🤗, videla sam objavu da nema besplatnih okretaja, ali sam ih dobila 😎😎😎😎

Automatski prevedeno:
1...3 4 5...9
Idi na stranicuod 9 stranica

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.