pre 10 meseci

Ako kažu da plaćaju do 3 radna dana i da imaju dobru ocenu, to je zato što zaista plaćaju. Više volim instant kriptovalute. Svi smo na vašoj strani.
OdgovoriCitiraj2
Zabrani me... Nisam bio grub, samo sam jasno iznosio svoja interesovanja, besplatni slotovi da... da promovišem prevaru na slot mašinama i tvoj posao.
Mnogo mi je žao ako vam smeta što neko dođe i kaže vam istinu. Onlajn slotovi daju novim igračima igru pobeda kako bi stekli samopouzdanje, a onda ih opljačkaju i potpuno promene igru protiv njih.
Šta sam rekao što je pogrešno? Šta sam rekao što nije istina?
Žao mi je ako te ovo uznemirava, nemoj podsticati ljude da prevare onlajn slotove. Znaš, kao i ja, da sreća ne postoji i da je 100% uravnotežena za ološ i prevarantski biznis. Zabrani me... na kraju krajeva, braniš svoj biznis.
Zabrani me... Nisam bio grub, samo sam jasno iznosio svoja interesovanja, besplatni slotovi da... da promovišem prevaru na slot mašinama i tvoj posao.
Mnogo mi je žao ako vam smeta što neko dođe i kaže vam istinu. Onlajn slotovi daju novim igračima igru pobeda kako bi stekli samopouzdanje, a onda ih opljačkaju i potpuno promene igru protiv njih.
Šta sam rekao što je pogrešno? Šta sam rekao što nije istina?
Žao mi je ako te ovo uznemirava, nemoj podsticati ljude da prevare onlajn slotove. Znaš, kao i ja, da sreća ne postoji i da je 100% uravnotežena za ološ i prevarantski biznis. Zabrani me... na kraju krajeva, braniš svoj biznis.
je moja imejl adresa i osvojio sam 50 dolara na prošlom klubskom Tropikana turniru.. Dobio sam imejl od vas koji me obaveštava o takvoj vesti, zamolili ste me da potvrdim, što sam i učinio, i prošlo je nedelju ili dve, a da nisam dobio nikakvu informaciju od vas... Molim vas da ovo prosledite nadležnom odeljenju kako bih mogao da primim svoju nagradu...
Vaša pomoć će biti veoma cenjena u vezi sa ovim... Hvala
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.