NaslovnaForumTurniriTurnir #133 Conquer Babylon / RELAX - diskusija

Turnir #133 Conquer Babylon / RELAX - diskusija (strana 2)

9.908 pregleda 76 odgovora |
pre 6 meseci
|
1 2 34
Dodajte post
Pac88
pre 6 meseci

Wait for your turn to win 🙂 i am also waiting for my luck 🙂

Jaro
pre 6 meseci

I tebi hvala

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci

‼️‼️‼️ Hvala vam puno što je nekoliko ljudi iza mene i znaju potpuno istu stvar, da je turnir čista prevara‼️‼️‼️‼️ali šta god, nastaviću da igram, ali samo zato što mi je dosadno😑😑🤌🤌🤌🤌🤌🤌Imajući to u vidu, želim svim poštenim ljudima dobar život❤️❤️ a svi varalice treba da gore u paklu 💥💥💥💥💥💥💥💥

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci

Zahvaljujem se platformi na dobrim nagradama i nagradama!

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci

Maybe I am dumb but I didnt understand the game

pre 6 meseci

Also waiting to win

pre 6 meseci

Didnt get much

pre 6 meseci
  1. Mesto 3000 000 - 6000 000 poena ????

ovo je šala

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci

ponovo 1. mesto sa milionima poena

Mislim da se ovde ne radi o nagradi, već samo o reklamiranju slotova i kazina

Automatski prevedeno:
Jeswill je izbrisao post
pre 6 meseci

Also waiting to win

pre 6 meseci

Thanks alot

pre 6 meseci

How do you withdraw the balance of you finish spins , and placed . Is the money I have in my account the prize lol

pre 6 meseci

Užasna igra. Kada su se završili okreti na turniru (hajde da zaboravimo...), hteo sam da znam kakva je funkcija nadogradnje, itd. Neverovatno je tužno, zaista. Isplate su jadne. S jedne strane, možda je bolje uvek imati igre koje ne isplaćuju ili daju mrvice, kako bi ljudi prestali da uništavaju svoje živote ispred slotova...

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci

Yeah sometimes i think this is scam, one chance long time ago i get the first place and exactly one day another one gets first but with EXTREME difference of points, and another one too, its strange, usually if someone with lucky replace first place ANOTHER ONE EXACLTY IN ONE DAY GETS FIRST PLACE HAHA.

pre 6 meseci

I have a question. Can I cash out

pre 6 meseci

How do you withdraw the balance of you finish spins , and placed . Is the money I have in my account the prize lol

pre 6 meseci

That money cannot be withdrawn, it is just a score that you managed to achieve. If you are in the winning spot at the end, you will receive a voucher.🙂

Izmenjeno
pre 6 meseci

I have a question. Can I cash out

pre 6 meseci

No, just read my previous post. 🙂

Jaro
pre 6 meseci

Ok thank you

pre 6 meseci

Odlična igra

Automatski prevedeno:
1 2 34

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.