Svi spoljni operateri koji se nalaze na ovoj stranici su tu na nekomercijalnom osnovu i ne plaćaju ništa da bi bili tu. Imate 21+ godinu i problem sa kockanjem? Nazovite 1-800-GAMBLER.

NaslovnaForumTurniriTurnir #161 Santas Slay - diskusija

Turnir #161 Santas Slay - diskusija

3.661 pregleda 38 odgovora |
pre 2 meseci
|
1 2
Dodajte post
pre 2 meseci
Ako želite da diskutujete bilo šta vezano za #161 Santas Slay, možete to uraditi ovde.
pre 2 meseci
ptrsus

Niko u ovom slotu ne može da se žali da nema bonusa xD, ali da retko dobro isplaćuje ahah.

Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
dersus

Pa, pragmatično, igraj ili ne... čak je i besplatno preskupo.

Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
usrs

Got lucky 🤣

pre 2 meseci
dersus

Ne, sve je isto kao i uvek: nema bonusa, RTP 20%. Bilo mi je dosadno do suza.

Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
dersus

Dakle, počinjem da igram ovu igru sada, i pošto uskoro dolazi Deda Mraz, koji je poznat po ispunjavanju želja, voleo bih da ovog puta budem prvi (ali verovatno ću morati da budem srećan ako osvojim besplatne okrete samo jednom 😁).

Takođe svima (koji žele da ga prihvate) želim SREĆAN BOŽIĆ 🎄 💫

AŽURIRANjE: Izgleda da nisam bio dovoljno dobar 😊. Dobio sam svoj prvi scatter simbol posle 8 okretaja, a zatim još dva. Većinom je bilo oko 50€, pa manje. Pitam se koliko besplatnih okretaja je potrebno da biste bili broj 1 na rang listi... 🤷‍♀️

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
dersus

Ažuriranje - pretpostavljam da nisam bio dovoljno dobar 😄 ..

Prve scatter simbole sam dobio posle samo 8 okretaja, onda nijedan neko vreme... ali ukupno 3. Jednom sam osvojio 50 evra, a onda manje.

Iskreno, pitam se koliko besplatnih okretaja morate osvojiti da biste došli do broja 1 na rang listi... 🤷‍♀️

Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
usrs

0.0002 BTC

pre 2 meseci
ptrsus

🥰🥰😋😜🖤🖤

Automatski prevedeno:
cLAUDIAmARIA66
pre 2 meseci
esrsus

Zdravo, srećan Božić 🎄 i tebi isto

Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
esrsus

Zdravo, srećan Božić 🎄 i tebi isto

Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
esrsus

Ako želiš, možemo da razgovaramo

Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
grrsus

Hajde, mekušci, otvorite besplatne turnire

Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
grrsus

Ismevaš svet, sramotniče, otvori besplatne turnire.

Automatski prevedeno:
An1koursaros
pre 2 meseci
usrs

What's the problem with the tournament? Can't open it? It works fine for me.

Jaro
pre 2 meseci
grrsus

Da, niko ne otvara.

Automatski prevedeno:
Jaro
pre 2 meseci
grrsus

Ostavite bajke iza sebe.

Automatski prevedeno:
An1koursaros12345
pre 2 meseci
usrs

Hello, we have been in this for longer than a month. No matter which tournament...

We have instructed you to set the bet accordingly. The tournaments have been working and are able to open; you are just unable to switch the bet.

filefile

I have personally informed you about this more than five times. I honestly have no idea what else you expect. 🙂

If you are unable to proceed on your own after following all of those clear instructions, I apologize, but we are unable to assist you.

Izmenjeno
pre 2 meseci
grrsus

Menjam opkladu, otvaram turnir.

Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
grrsus

Prestani da se praviš kao da ne znaš, nemoj stalno da mi se rugaš.

Automatski prevedeno:
An1koursaros12345
pre 2 meseci
usrs

Dear user, no one is making fun of you. Please review your posts and the comments you made once more. We can't know why you feel this way or what the issue is, as you haven't posted any details. In the past, you have often misunderstood the "opening" when it involved a higher bet setup. I understand that you may need assistance, but I do not understand the issue you experience.

1 2

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $2,000!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.