NaslovnaForumTurniriTurnir #162 Fortune of Olympus - diskusija

Turnir #162 Fortune of Olympus - diskusija (strana 4)

7.232 pregleda 109 odgovora |
pre 2 meseci
|
1...3 4 56
Dodajte post
pre 2 meseci
gbrs

Lep pogodak. Verovatno tako igrači stižu do vrha. 😀

Automatski prevedeno:
Jaro
pre 2 meseci
itrsgb

To je bilo samo da se onima koji pričaju o prevarama jasno stavi do znanja da svet slotova i kazina uopšte i ovo... kada se najmanje nadate, dešava se puč.

Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
esrsgb

Zdravo, dobar dan. Želeo bih da znam da li dobijamo besplatne tokene svaki dan.

Hvala ti puno 😊

Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
gbrs

Ne radi kod mene

Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
esrsgb

Zdravo, dobar dan. Želeo bih da znam da li dobijamo besplatne tokene svaki dan.

Hvala ti puno 😊

Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
gbrs

Zdravo, iskreno ne.

Osim ako nisu dostupni dnevni turniri. Vidite, mi nismo kazino, tako da nemamo dnevne bonuse ako je to pitanje. Ali i dalje možete uživati u svim turnirima i takmičenjima na forumu.

Automatski prevedeno:
0736630246
pre 2 meseci
gbrs

Hej, možeš li malo precizirati problem? Onda ću se potruditi da ti pomognem.

Ne oklevajte da objavite snimak ekrana. Obično je to najlakše za vas. 🙏

Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
itrsgb

To je bilo samo da se onima koji pričaju o prevarama jasno stavi do znanja da svet slotova i kazina uopšte i ovo... kada se najmanje nadate, dešava se puč.

Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
gbrs

I hvala vam puno na tome. Prilično je zamorno čitati o tome kako su besplatni turniri prevara, ako ću biti iskren.

Razumem da nisu svi srećni kao ti i da ne mogu svi da uživaju u njima i da ih cene, ali reći da su ovi turniri prevara i da ljude stavljamo na prva mesta je potpuna besmislica. Barem drugi igrači mogu da vide kako neko poput tebe, ko ima sreće, može da stigne do vrha.🙂

Srećno na sledećim turnirima. ☘️

Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
gbrs

Kako je moguće da se na ovim turnirima nikada ne dobijaju bonusi 😀

Ludo

Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
gbrs

Super

Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
gbrs

Čvrsto verujem da ti ljudi koji su navodno pobedili nisu stvarni ljudi. Već dugo sam deo ovog turnira i nema načina da dođete do tih rezultata. Prestanite da nas obmanjujete.

Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
esrsgb

Ne resetuje moje doze u ponoć kako je navedeno u uslovima korišćenja.

Automatski prevedeno:
pre 1 meseca
ptrsgb

Vratio sam se posle dužeg vremena, sada morate da platite da biste ušli u turnir, gde su besplatni?

Automatski prevedeno:
reinaldo40
pre 1 meseca
esrsgb

I ja, Reinaldo. Počeo sam da igram, ali me nije bilo neko vreme. Nisam morao ništa da platim; pretpostavljam da povremeno otvaraju turnire. Pridružio sam se ovom i ne plaćam ništa.

Automatski prevedeno:
pre 1 meseca
rursgb

Ne moraš ništa da plaćaš, turniri su besplatni. Srećno.

Automatski prevedeno:
pre 1 meseca
bgrsgb

Po mom mišljenju, nema šanse da stigneš do nivoa 1 2 3 i osvojiš pravi novac sa besplatnog turnira!

Automatski prevedeno:
pre 1 meseca
bgrsgb

U suprotnom, to je samo ubijanje vremena.

Automatski prevedeno:
pre 1 meseca
hursgb

Već je čudo ako sam među prvih 5000... isto kao i kod njihovih keš igara, izgubio sam najmanje 50.000 evra na njima u poslednje 2 godine, i još uvek je sve gore.. svaki put kada igram njihove programe, samo jedno je sigurno.. da gubim.. male kvote, malo dobitnih okretaja čak i tako... po mom mišljenju, oni su najgori provajder u celom onlajn gejming prostoru već 2 godine.. ali to je samo moje mišljenje i imam sve razloge da tako mislim, jer je nemoguće pobediti na onima koje objave.

Automatski prevedeno:
pre 1 meseca
gbrs

Da li je ovo pravi novac ili za zabavu?

Automatski prevedeno:
Gwagwasi38
pre 1 meseca
gbrs

Zdravo, turniri su besplatni i ako budete imali dovoljno sreće, možete osvojiti vaučer za Amazon.

Detalji su ovde 👈👈 🙂

Automatski prevedeno:
pre 1 meseca
gbrs

Zdravo

Automatski prevedeno:
1...3 4 56
Idi na stranicuod 6 stranica

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $2,000!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.