Svi spoljni operateri koji se nalaze na ovoj stranici su tu na nekomercijalnom osnovu i ne plaćaju ništa da bi bili tu. Imate 21+ godinu i problem sa kockanjem? Nazovite 1-800-GAMBLER.

NaslovnaForumTurniriTurnir #163 DJ Neko - diskusija

Turnir #163 DJ Neko - diskusija

2.245 pregleda 25 odgovora |
pre 1 meseca
|
1 2
Dodajte post
pre 1 meseca
Ako želite da diskutujete bilo šta vezano za #163 DJ Neko, možete to uraditi ovde.
pre 1 meseca

Veoma dobra igra, nisam znao za nju!! Još uvek ne mogu da shvatim kako daje besplatne okrete

Automatski prevedeno:
pre 1 meseca

Idiotic, stupid

pre 1 meseca

Smeće 🗑️

Automatski prevedeno:
pre 1 meseca

Oni su prevaranti i loša kompanija, kontrolišu sve igre, to je odvratno, Plejstejšn.

Automatski prevedeno:
pre 1 meseca

Zdravo

Automatski prevedeno:
pre 1 meseca

Srećna Nova godina! Mogu da igram, ali mi se nije baš dopalo. Igra je monotona i nije mi privukla pažnju. Želim vam sve najbolje i velike pobede.

Automatski prevedeno:
pre 1 meseca

To je slot, iz iste porodice kao i mali tigar, ima potencijal da bude veliki hit, ali sreća mora biti na vašoj strani.

Automatski prevedeno:
pre 1 meseca

Ne razumem kako oni koji su na najvišim pozicijama dobijaju toliko ogromne poene.

Osećaš se kao da ti ide stvarno dobro, a onda shvatiš da si bliži 10.000. mestu nego 1. mestu.

😫🙄😬🫨

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
pre 1 meseca

Found the game boring....has potential however bonus game free spins is very weak...should have multipliers!

pre 1 meseca

Bad start of the 2026 with this game

pre 1 meseca

Never win at pragmatic games rtp below 0

pre 1 meseca

Bullshit, would never play for an penny!

pre 1 meseca

Srećna Nova godina! Mogu da igram, ali mi se nije baš dopalo. Igra je monotona i nije mi privukla pažnju. Želim vam sve najbolje i velike pobede.

Automatski prevedeno:
pre 1 meseca

Happy New Year to you too.

Don't worry, at least you found out what you don't want to play, sometimes that's important too. I believe you will do well in other games.🙂

pre 1 meseca

Ne razumem kako oni koji su na najvišim pozicijama dobijaju toliko ogromne poene.

Osećaš se kao da ti ide stvarno dobro, a onda shvatiš da si bliži 10.000. mestu nego 1. mestu.

😫🙄😬🫨

Automatski prevedeno:
pre 1 meseca

Some players are just luckier than others.

For example, even though I can't win, I've never come close to the top spots, even though I've played in quite a few tournaments.

Sometimes I also wonder how some players manage to score so many points.😀

pre 1 meseca

It's an ohkish game I don't understand the free spins

pre 4 nedelja

Traži mi 1 dolar za igranje... Mislio sam da su to besplatni turniri.

Automatski prevedeno:
Benja3084
pre 4 nedelja

It's for free your bet shut be 1 €

pre 4 nedelja

Tanko

Automatski prevedeno:
jaanasalonen
pre 4 nedelja

I ja sam se pitao isto, kako neki ljudi osvajaju stotine hiljada, 😮‍💨

Automatski prevedeno:
1 2

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.