Svi spoljni operateri koji se nalaze na ovoj stranici su tu na nekomercijalnom osnovu i ne plaćaju ništa da bi bili tu. Imate 21+ godinu i problem sa kockanjem? Nazovite 1-800-GAMBLER.

NaslovnaForumTurniriTurnir #166 Floating Dragon Wild Horses - diskusija
733 pregleda 18 odgovora |
pre 1 meseca
|
Dodajte post
pre 1 meseca
Ako želite da diskutujete bilo šta vezano za #166 Floating Dragon Wild Horses, možete to uraditi ovde.
pre 1 meseca
bgrsus

Odličan sajt. Hvala na prilici da se pridružim vašim turnirima.

Automatski prevedeno:
pre 1 meseca
ptrsus

Još jedno sranje. Šteta za ove slotove.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
pre 1 meseca
ptrsus

Veoma loš slot

Automatski prevedeno:
pre 1 meseca
grrsus

250 okretaja je dalo 55 evra i nisu ni pomislili na davanje bonusa. Kako očekuju da ljudi igraju u takvim igrama?

Automatski prevedeno:
pre 1 meseca
usrs

Can’t play either one. Says not available in the usa

Greenlee2019
pre 1 meseca
usrs

Unfortunately this is on the game provider's side. Feel free to use a VPN, though, if possible for you.

pre 1 meseca
dersus

Izvini, to je samo smeće, čak nije ni besplatna igra.

Automatski prevedeno:
shanty13
pre 1 meseca
usrs

That opinion counts too. Is there a specific reason why you don't like this game?🙂

pre 1 meseca
usrs

I enjoyed the game... Thanks

pre 1 meseca
usrs

I think this is the closest I've gotten to the first place

pre 1 meseca
esrsus

Po prvi put sam držao prvo mesto samo nekoliko sati, već sam pao na 4. mesto, nikada nisam bio ni blizu prvih 100 mesta.

Automatski prevedeno:
pre 1 meseca
usrs

Never get to the number one on the rank, I always make very low scores. Wondering probably I am not qualified to be the winner. What should I do?

pre 1 meseca
usrs

Never get to the number one on the rank, I always make very low scores. Wondering probably I am not qualified to be the winner. What should I do?

pre 1 meseca
esrsus

Puno strpljenja, sreće i nastavi da igraš na svim turnirima. Kao što sam već pomenuo, nikada nisam bio na prvom mestu; uvek sam osvajao vrlo malo poena, a igrao sam na desetinama turnira.

Automatski prevedeno:
pre 1 meseca
usrs

pre 1 meseca
usrs

There is no qualification for winners. It just needs patience and numerous attempts. Luckily it's free. 🙂

Radka
pre 1 meseca
usrs

Yes I agree. It's risk free but there's a chance to get real prize. I really appreciate this. Thanks to the contributors.

jjay60
pre 1 meseca
usrs

We are all glad you enjoy the tournaments! Wish you best of luck; I know it is challenging to score high. I tried in the past and it was just a big losing streak. 😀

pre 1 meseca
dersus

Još jedna užasna igra. Samo jedan besplatni okret od 250 okretaja ☹️ ali drago mi je što možete besplatno da testirate igre ovde i ne morate da trošite gomilu novca 👍

Automatski prevedeno:
pre 1 meseca
esrsus

Srećan sam, iako sam pao sa prvog na osmo mesto. Nadam se da ću završiti među prvih 10; to bi bio prvi put otkako sam počeo da učestvujem na ovim turnirima. Sve je stvar sreće i strpljenja. Mislim da postoje stotine ili hiljade igrača iz mnogih američkih i evropskih zemalja koji učestvuju zabave radi, a možda i da nekada osvoje nagradu. Najbolje od svega je što je besplatno. Pozdrav svima.

Automatski prevedeno:

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $2,000!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.