NaslovnaForumTurniriTurnir #169 Fire Stampede Ultimate - diskusija

Turnir #169 Fire Stampede Ultimate - diskusija (strana 3)

718 pregleda 43 odgovora |
pre 6 dana
|
12 3
Dodajte post
pre 3 dana

Zdravo Jaro, žao mi je što moje mišljenje nije ono što si očekivao, ali nisam ga formirao isključivo na osnovu demo verzije igre. Zasnovano je na prethodnom iskustvu sa pravim slotovima i mnogim prijateljima koji su se zadužili pokušavajući da pobede ili barem nadoknade gubitke. Što se tiče besplatnih turnira, video sam ih u nekoliko na kojima sam učestvovao i to je objektivna činjenica: nakon što prva trojica osvoje novac, hiljade igraju, a niko se ni približi po rezultatu. Ovo svakodnevno posmatram kod drugih igrača, ne samo kod sebe. Da li to znači da postoji neka vrsta trika? Ne! Uopšte ne mislim tako. To je jednostavna matematika slot mašina: nikada ne gube. Kada jednom dodele velike nagrade, neće ih ponovo dodeliti. Možda će dodeliti manju nagradu ili dve, zbog čega niko ne uspeva da „svrgne" pobednike kada se jednom etabliraju. Pa, mora da imaš mnogo više iskustva od mene sa ovim; ne mislim da ti govorim ništa što već ne znaš. Srdačan pozdrav.

Automatski prevedeno:
pre 2 dana

I'll start by saying that anyone who loses money gambling and tries to win it back has a serious problem and should seek professional help. Gambling should not be seen as a way to make money, but as a hobby. Don't play all the time, just occasionally and with what you can afford. 

As for tournaments, it's purely about luck, some people have less, some have more. It will never be the case that out of 5,000 people, 3,000 players will have a score over a million, which I think is logical based on how RTP and volatility works. 

Maybe one day it will be you, but complaining about free tournaments or making comments about how you can't get to the players who have scored so many points is, in my opinion, quite sad. I don't mean this as an attack on you, because you're not the only one. I take it more as if you really have to complain about free tournaments, you should just quit gambling altogether.🙂

Jaro
pre 2 dana

Hvala vam.

Automatski prevedeno:
Soraya33
pre 2 dana

You are welcome.

Enjoy the tournament. 🙂

pre 22 sati

Naravno, nisam stigao do vrha, ali sam dobio 3 bonusa za ovu igru, pa ću možda pokušati da igram za pravi novac.

Automatski prevedeno:
12 3

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.