Postoji potencijal za pobedu, ali je teško dobiti velike višestruke dobitke... čak i na besplatnim okretajima. Većinom dobijete i mnogo mrtvih okretaja.
Automatski prevedeno:
chainsawpete
Srebro
pre 4 meseci
Pitao sam se kako da dobijem lozinku za otključavanje ovog turnira, pošto sam igrao sve ostale i delio sam ih, može li mi neko pomoći?
Automatski prevedeno:
chainsawpete
taxitaxi58
Srebro
taxitaxi58
pre 4 meseci
Jesi li saznao kako da otključaš ovaj turnir taxitaxi58
Automatski prevedeno:
Basil94
Bronza
pre 4 meseci
Učestvovao sam na svim ostalim turnirima i podelio informacije o svima njima, pa se pitam kako da pronađem lozinku potrebnu za otključavanje ovog turnira. Može li mi neko, molim vas, pomoći?
Kako da pristupim igri nakon što komentarišem druge igre?
how do I access the game after commenting on the other games?
Automatski prevedeno:
pre 4 meseci
Ekskluzivni turnir bi trebalo da vam se otključa.
Automatski prevedeno:
Romi
Community & Complaints Administrator
taxitaxi58
pre 4 meseci
Kako otključati turnir
How to unlock the tournament
Как да отключа турнира
Automatski prevedeno:
pre 4 meseci
Molimo vas da pratite informacije na ekranu nakon što završite turnir.
Automatski prevedeno:
Romi
MicMar
pre 4 meseci
Kako tačno funkcioniše proces aktivacije?
How exactly does the activation process work?
Wie funktioniert die Freischaltung genau?
Automatski prevedeno:
pre 4 meseci
Nakon što podelite informacije, ekskluzivni turnir će vam biti otključan.
Automatski prevedeno:
Romi
chainsawpete
pre 4 meseci
Pitao sam se kako da dobijem lozinku za otključavanje ovog turnira, pošto sam igrao sve ostale i delio sam ih, može li mi neko pomoći?
Was wondering how do I get the password to unlock this tournament as I have play all the others and shared on them all as well can someone help me out please
Automatski prevedeno:
pre 4 meseci
Ekskluzivni turnir bi trebalo da se otključa bez lozinke nakon što podelite informacije kako je traženo.
Automatski prevedeno:
Romi
Basil94
pre 4 meseci
Učestvovao sam na svim ostalim turnirima i podelio informacije o svima njima, pa se pitam kako da pronađem lozinku potrebnu za otključavanje ovog turnira. Može li mi neko, molim vas, pomoći?
I've participated in all the other tournaments and shared information about all of them, so I'm wondering how to find the password needed to unlock this tournament. Can someone please help me?
Diğer tüm turnuvalara katıldım ve hepsi hakkında bilgi paylaştım, bu yüzden bu turnuvanın kilidini açmak için gereken şifreyi nasıl bulacağımı merak ediyorum. Lütfen biri bana yardımcı olabilir mi?
Automatski prevedeno:
pre 4 meseci
Ekskluzivni turnir bi trebalo da se otključa bez lozinke nakon što podelite informacije kako je traženo.
Automatski prevedeno:
isisnozomi1985
Srebro
pre 4 meseci
Već sam sve uradio i neće da se otključa.
Automatski prevedeno:
veronicalone
Zlato
pre 4 meseci
ovako ili šta već 🙂
Automatski prevedeno:
Elik590
Zlato
pre 4 meseci
Podelio sam je i rekli su mi da pratim link. Jesam, ali se igra nije otvorila.
Automatski prevedeno:
Legust2004
Zlato
pre 4 meseci
Ovo je toliko dosadno i frustrirajuće, pokušavam da otključam ekskluzivni turnir za Gejts. Pratio sam sve korake i dalje ne mogu da se prijavim na turnir. Svi odbijaju da mi pomognu. Prilično sam ljut na tim za podršku koji se bavi svim turnirima. Delim sve turnire na kojima sam trenirao. Zaista se nadam da mi neko može pomoći!