Upravo sam završio/la tu igru. 500 okretaja i nijedna bonus igra 🤣🤣🤣 Igram kao lud/a
Automatski prevedeno:
Emiiamaa
Sveeeevs
Zlato
Sveeeevs
pre 1 meseca
Oho, ne samo.. 😬😅
Automatski prevedeno:
Sveeeevs
Emiiamaa
Srebro
Emiiamaa
pre 1 meseca
Čipi ima turnire koji imaju više smisla
Automatski prevedeno:
Emiiamaa
Sveeeevs
Zlato
Sveeeevs
pre 1 meseca
Da, stvarno su lepi!
Automatski prevedeno:
Jaroslav
Forum and Reviews Administrator
Sveeeevs
pre 1 meseca
Podelio sam na Fejsbuku sva 3 rezultata turnira. Ova ekskluziva ostaje siva, ne mogu da je pritisnem.
I shared in Facebook, all 3 tournament results. This exclusive stays gray, cant press it.
Automatski prevedeno:
pre 1 meseca
U redu, poslao sam poruku Juraju i pokušaću da saznam šta bi mogao biti uzrok, šta se može učiniti u ovakvoj situaciji i da li uopšte postoji nešto što se može učiniti. Znam da su neki igrači imali problema sa ovim ranije, ali takođe znam da je u nekim slučajevima bilo moguće rešiti ih. Nisam siguran da li bi to, na primer, moglo biti uzrokovano zemljom iz koje je igrač, ali videćemo.
Automatski prevedeno:
Jaroslav
Forum and Reviews Administrator
Emiiamaa
pre 1 meseca
Zaključana igra se ne otvara automatski čak ni nakon deljenja ovih rezultata.. Šta bi moglo biti pogrešno ili šta se može učiniti povodom toga? 🙃
The locked game doesn't open automatically even after sharing these results.. What could be wrong or what can be done about it? 🙃
Lukittu peli ei aukea automaattisesti vaikka jakaa näitä tuloksia.. Mikä voisi olla vikana tai mitä asialle voi tehdä? 🙃
Automatski prevedeno:
pre 1 meseca
Vidim da imate isti problem kao i drugi igrač. Kada saznam više, javiću vam se obojici. 🙂
Podelio sam na Fejsbuku sva 3 rezultata turnira. Ova ekskluziva ostaje siva, ne mogu da je pritisnem.
I shared in Facebook, all 3 tournament results. This exclusive stays gray, cant press it.
Automatski prevedeno:
pre 4 nedelja
Zdravo, do sada sam dobio odgovor koji sugeriše da bi možda bilo vredno isprobati drugi uređaj, a zatim ponovo podeliti rezultate. Još uvek radimo na rešavanju ovog problema i to je jedina informacija koju sam do sada dobio.
Automatski prevedeno:
DoreyFun
Chicochico8
Srebro
Chicochico8
pre 4 nedelja
Takođe mi je drago što se multiplikatori daju u redovnoj igri