NaslovnaForumTurniriTurnir #227 Sugar Rush EXCLUSIVE - diskusija

Turnir #227 Sugar Rush EXCLUSIVE - diskusija (strana 3)

2.558 pregleda 99 odgovora |
pre 3 nedelja
|
Obrisao sam keš memoriju i sav ovaj ušteđeni novac ili šta god za moj Google Chrome na telefonu i restartovao telefon i sada radi. Učestvujem na turniru, pa možda da pokušam. Znam da je užasno što me odjavljuje sa svih mnoštva veb lokacija, ali hej, to se dešava na veb lokacijama s vremena na vreme, tako da nema problema, ali očigledno radi. Hvala i korisniku koji je ranije pomenuo da je ovo funkcionisalo za njega, jer me je to inspirisalo da i sam probam.
12 3 4...6
Dodajte post
pre 2 nedelja
gbrs

Da li i dalje imate problema sa sajtom jer ne mogu da otvorim nijednu igru za igranje na turniru?

Automatski prevedeno:
chainsawpete
pre 2 nedelja
gbrs

Isti problem

Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja
gbrs

Takođe ne mogu da igram, izgleda kao da neće da se učita

Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja
esrsgb

Neće se učitati.

Automatski prevedeno:
Dieguilloo96
pre 2 nedelja
bgrsgb

Piši administratoru i oni će to srediti za tebe.

Automatski prevedeno:
Salvata1312
pre 2 nedelja
esrsgb

Šta? Možeš li mu pisati?

Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja
gbrs

Imao sam isti problem sa učitavanjem juče - brisanje keša + hardversko osvežavanje su mi rešili problem na desktopu. Ako se igre i dalje ne otvaraju, koristite kontakt formular na dnu stranice, tim obično odgovara u roku od jednog dana i može da resetuje unos na turnir sa svoje strane.

Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja
gbrs

Primetio sam da nekoliko turnira trenutno ima sličan tehnički problem. Trenutno nisam siguran da li je došlo do prekida na strani provajdera igre ili je problem na našoj strani.

Već sam kontaktirao Juraja u vezi s tim, pa se nadam da će se to uskoro ispitati.

Čim budem imao neke nove informacije, obavestiću vas sve.

Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja
gbrs

Da, ni ja ne mogu da igram... kao namerno... stalno visim...

Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja
gbrs

Takođe ne mogu da igram. Možda je server ili namerno... Bog zna.

Automatski prevedeno:
chainsawpete
pre 2 nedelja
gbrs

Da li i dalje imate problema sa sajtom jer ne mogu da otvorim nijednu igru za igranje na turniru?

Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja
esrsgb

Imam isti problem. Pokušajte da se prijavite bez Wi-Fi veze, koristeći samo mobilne podatke, i javite mi.

Automatski prevedeno:
Jaroslav
pre 2 nedelja
gbrs

Da li je Juraj već pročitao tvoju poruku? Izgleda da se problem pogoršava i verovatno ima veze sa ovom platformom (jedino što im je zajedničko)....

Automatski prevedeno:
Salvata1312
pre 2 nedelja
esrsgb

Kako da pišem administratoru?

Automatski prevedeno:
Fernandopelu
pre 2 nedelja
esrsgb

Kako da pišem administratoru?

Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja
gbrs

Zdravo, baš kao što nas je Jaro juče obavestio, svesni smo situacije i ona je prosleđena našem kolegi Juraju. Obaveštenje objavljeno direktno na turniru to prilično dobro kaže, kladim se. Zato, molim vas, pustite programere provajdera da to reše.

Automatski prevedeno:
Radka
pre 2 nedelja
gbrs

Hvala vam što nas sve obaveštavate i obaveštavate. Cenimo to (ili pretpostavljam da bih trebalo da kažem da ja to cenim... Ali pretpostavljam da i svi ostali to cene 😉😏)

👍👍👍👍

Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja
gbrs

Obrisao sam keš memoriju i sav ovaj ušteđeni novac ili šta god za moj Google Chrome na telefonu i restartovao telefon i sada radi. Učestvujem na turniru, pa možda da pokušam. Znam da je užasno što me odjavljuje sa svih mnoštva veb lokacija, ali hej, to se dešava na veb lokacijama s vremena na vreme, tako da nema problema, ali očigledno radi. Hvala i korisniku koji je ranije pomenuo da je ovo funkcionisalo za njega, jer me je to inspirisalo da i sam probam.

Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja
rursgb

file turnir

Automatski prevedeno:
Paradoxic
pre 2 nedelja
gbrs

Hvala vam što nas sve obaveštavate i obaveštavate. Cenimo to (ili pretpostavljam da bih trebalo da kažem da ja to cenim... Ali pretpostavljam da i svi ostali to cene 😉😏)

👍👍👍👍

Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja
gbrs

Nisam baš siguran da je množina prikladna (namig-namig), ali cenim tvoje ljubazno razumevanje.

Još važnije, hvala ti što si me podsetio/la šta je drugi korisnik pokušao tada, što si ti ponovio/la i otkrio/la da je bilo uspešno! Ti si ovde heroj!🎉👍

Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja
gbrs

Paradoksični je napravio izvanredno otkriće; pogledajte zakačenu objavu. Praćenje koraka može biti korisno. 🙏

Automatski prevedeno:
Radka
pre 2 nedelja
bgrsgb

Večni dijamanti koje tražite za ovaj turnir su još uvek zaključani

Automatski prevedeno:
12 3 4...6
Idi na stranicuod 6 stranica

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.