UMETNICI PREVARA: Pročitajte kako je BetVictor nezakonito zaplenio moj bilans od 85.000 dolara
Dozvolio sam BetVictor-u priliku i ljubaznost da se pozabavi mojim problemom na vreme pre nego što izađe u javnost, jer nije u mojoj prirodi da bacam kompaniju na internet, ali oni nisu odgovorili ni na jedan od mojih mejlova niti na razumne rokove.
Ova kompanija me je zeznula sa 85.000 dolara. Deponovao sam 700 dolara ili tako nešto i osvojio smešan iznos igrajući uživo kazino bakaru - sve legitimno. Nakon što zatražim povlačenje, traže dokumente za verifikaciju. Svi su obezbeđeni. Čak i bankovni izvod koji pokazuje transfer sa mog bankovnog računa - sve se isplaćuje. Onda su mi zatvorili nalog bez navođenja razloga. Kontaktiram livechat i oni samo nastavljaju da se vrte u krugovima o bezbednosti naloga e-pošte i da se ovo pregleda. To je bilo 9. novembra. Zatvorili su moj račun i odbili da isplate bez navedenog razloga.
Na kraju sam dobio njihovog šefa korisničke službe Stivija Palmera koji mi je napisao jednu e-poštu u kojoj je rekao da „istražuju" i da se nisu javili. Doduše, rekao je da će potrajati do 21. da se javi. Ali još uvek nije odgovorio ni na jedno moje pitanje, naveo razloge za zatvaranje računa ili konfiskaciju stanja.
Ali prošlo je više od 2 nedelje otkako su mi zatvorili nalog. Nema problema sa prevarom ili više naloga. Bilo koja pitanja za koja sam mislio da sam pokrenuo, a oni nastavljaju samo da kažu da istražuju. Depozit je napravljen direktno sa mog jedinog registrovanog bankovnog računa. Ne mogu da razmišljam o bilo kakvim problemima i oni ih ne pružaju. Oni još uvek „istražuju" i čine sve što mogu da nađu način da to plate. Povremeno sam se kladio u kući mog prijatelja koji takođe ima BV nalog, ali mi imamo potpuno odvojene kuće, IP adrese, predali pojedinačne dokumente za verifikaciju, itd. Mi smo romantični partneri. Svako od nas ima svoje račune mesecima i oni su ranije uzimali depozite i plaćali isplate bez ikakvih pitanja. Zatvorili su njegov nalog bez navođenja razloga. Tražio je razlog pre 5 dana i bez odgovora. Njihova korisnička služba je šala i čak ne odgovara na e-poštu. KLONI SE.
Srećom, ja sam u Ontariju i imam određenu zaštitu prema zakonu Ontarija, ali s obzirom na iznos koji je u pitanju, trenutno je veoma zastrašujuće. Ne mogu da verujem šta se dešava. Čak sam morao da angažujem advokatsku firmu i oni su upoznati sa zakonima Ontarija i ne mogu da veruju šta se dešava. Pokušali smo da organizujemo telefonski poziv, poslali smo više mejlova sa zahtevom za više informacija o istrazi, bili potpuno transparentni u pokazivanju da su dotični depozit i dobici sve od MENE: da nema duplikata naloga. Nemam nikakav stvarni razlog za zatvaranje računa i konfiskaciju stanja, ali mogu samo da sumnjam u ove probleme s obzirom da sam koristio IP adresu svog prijatelja - to nije zabranjeno njihovim pravilima. Ono što je zabranjeno je da pojedinac kreira više naloga. Mi smo odvojeni pojedinci sa zasebnim adresama i zasebnim IP adresama. Dali smo svu dokumentaciju da to potvrdimo.
Ranije sam deponovao i osvojio malo i oni su mi platili. Pre par meseci. Dakle, samo SADA je problem jer govorimo o 85.000 dolara. Kako podmuklo od njih da pokušaju da pronađu tehničke detalje kada su već preduzeli moju akciju, isplatili, utvrdili legitimnost mog naloga, itd...
To su lasice; oni će naći svaki i svaki izgovor pod suncem da vam ne plate. Ovde, njihova neodređena „istraga" koja je u toku bez odgovora na BILO KOJE moje pitanje ne samo da je zaista loša praksa i postupanje u lošoj nameri, već me ostavlja potpuno u mraku u pogledu sigurnosti mojih sredstava. Moj advokat i ja moramo da zaključimo od čega su problemi i da ih rešimo. Bilo koja i sva pitanja su rešena. Jedina stvar na koju smo mogli da se setimo je prijavljivanje na istu IP adresu i jedan depozit od 80 dolara (koji je izgubljen kockanjem) od pre meseci sa zajedničkog bankovnog računa koji njihovi uslovi ne zabranjuju. Njihovi uslovi preciziraju da svi depoziti moraju biti sa bankovnog računa/kreditne kartice vlasnika računa ili su dobici poništeni. Nalog je na moje ime, upravo podeljen. Ali u svakom slučaju, za stanje na mom računu sada, depozit je bio direktno sa mog jedinog registrovanog bankovnog računa, a ne sa nekog zajedničkog računa. 100% mog stanja je taj depozit sa mog bankovnog računa u isključivom vlasništvu i dobici koji su bili legitimni - kazino uživo - bez varanja, bez prevare, ništa.
Kada dobijete veliku, legitimnu i sa regulisanom knjigom, trebalo bi da budete isplaćeni. Kraj priče. Srećom, zakoni Ontarija predviđaju da kada zatvore vaš nalog, moraju da isplate vaše stanje. Ovi debili ne mogu sebi da probiju kroz glavu da im je to obaveza. Tužićemo i tražiti odštetu.
ažuriranje: pogledajte postove ispod za ono što su rekli. Njihova konačna odluka je samo rekla da uzimamo 86.000 dolara i nije navela razlog zašto je ili koji rok prekršen. ljigavo društvo