pre 3 godina

Već sam se žalio i pregledao ovde i čekam nekoga da kontaktira od gurua. Da li mislite da moram da obavestim kazino da sam prijavio njihov organ za izdavanje dozvola?
OdgovoriCitiraj0
Zdravo momci. Ja sam novi prevaren od strane kladionice sa Curacaoa pod licencom Antilephone NV
Kladionica je betadrian.lv i oni zatvaraju moj račun bez plaćanja mojih 2300€ koje sam imao na njemu. Razlog je bio taj što su prestali da ponude svoje usluge mojoj zemlji i zaplenili su mi sredstva
Zato ću priložiti podatke o njihovim licencama i ako neko može da mi kaže gde i kako mogu da napravim izveštaj bio bih zahvalan
Juče sam video pritužbu podnetu Antilephoneu gde je organ za licenciranje odlučio u korist igrača. Da, potrebno je vreme i odgovori regulatora su obično veoma kratki, ali uvek postoji šansa. Takođe sam svestan da je tim koji se bavio pritužbama u Antilefonu trenutno manji, što izaziva još više kašnjenja u njihovim odgovorima.
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.