NaslovnaForumDiskusija o prigovorimaKomunikacija sa Antilefonom nv 8048 / jaz

Komunikacija sa Antilefonom nv 8048 / jaz (strana 6)

od Rubbe666
|
78.386 pregleda 157 odgovora |
|
1...5 6 78
Dodajte post
Tamera

Već sam se žalio i pregledao ovde i čekam nekoga da kontaktira od gurua. Da li mislite da moram da obavestim kazino da sam prijavio njihov organ za izdavanje dozvola?

Automatski prevedeno:

Već sam se žalio i pregledao ovde i čekam nekoga da kontaktira od gurua. Da li mislite da moram da obavestim kazino da sam prijavio njihov organ za izdavanje dozvola?

Automatski prevedeno:

Možete pokušati, sve može biti od pomoći

Automatski prevedeno:

Zdravo momci. Ja sam novi prevaren od strane kladionice sa Curacaoa pod licencom Antilephone NV

Kladionica je betadrian.lv i oni zatvaraju moj račun bez plaćanja mojih 2300€ koje sam imao na njemu. Razlog je bio taj što su prestali da ponude svoje usluge mojoj zemlji i zaplenili su mi sredstva

Zato ću priložiti podatke o njihovim licencama i ako neko može da mi kaže gde i kako mogu da napravim izveštaj bio bih zahvalan

Automatski prevedeno:

Zdravo,

dobili ste tačno objašnjenje u žalbi:

„Za podnošenje žalbe nadležnom organu za igre na sreću kazino reguliše – Gaming Curacao. Moguće je podneti žalbu preko zvaničnog sajta ( http ://vvv.gaming-curacao.com/ ) i koristiti dugme „Kontaktiraj" ili slanjem žalbe na info@gaming-curacao.com . Pre podnošenja žalbe, uverite se da ste dali sve potrebne informacije: svoje lične podatke, detalje o kazinu, podatke za prijavu u kazino, opis problema i prateće priloge ako su potrebni. Međutim, imajte na umu da je licenca kazina neproverljiva, što znači da kazino može da radi bez važeće licence za igre i u tom slučaju vam regulator neće pomoći u vezi sa ovim problemom."

Prema ekranu za štampanje koji ste dali dobavljaču licence za vlasnika Invite Sistems BV je Gaming Curacao 1668/JAZ. Antilephone obezbeđuje samo daljinsko licenciranje.

Ako smem da savetujem, svakako bih počeo sa Gaming Curacao, ali ako treba da kontaktirate i Antilephone, izvolite:

complaints@gaminglicences.com

certria@gaminglicences.com

Želim vam sreću 🤞🤞

Automatski prevedeno:

Automatski prevedeno:

Slažem se, u ovom trenutku možete imati samo koristi od toga. Taj kazino se prema vama ponašao nepravedno, tako da bih iskoristio svaku polugu koju imate. 🤞

Automatski prevedeno:
Radka

Hvala vam puno na vašim savetima. Zaista cenim to. Ovo sam već uradio i sada čekam

Automatski prevedeno:
aofsampali

Javite mi kako ste, molim vas 🤞🤞🤞

Automatski prevedeno:
Radka

Kazino guru ne može toliko stvari. Poslao sam svoju priču na sve e-mail adrese koje sam savetovao i našao sam svoju. Sada čekam odgovore, ali sam veoma optimističan. Siguran sam da niko ništa ne može. Ja sam prevaren

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
aofsampali

Juče sam video pritužbu podnetu Antilephoneu gde je organ za licenciranje odlučio u korist igrača. Da, potrebno je vreme i odgovori regulatora su obično veoma kratki, ali uvek postoji šansa. Takođe sam svestan da je tim koji se bavio pritužbama u Antilefonu trenutno manji, što izaziva još više kašnjenja u njihovim odgovorima.

Automatski prevedeno:
Radka

Zdravo, upravo sam dobio odgovor od

http://vvv.gaming-curacao.com/

Da nemaju nikakve veze

Betadrian.lv file

Automatski prevedeno:
Daniel

Upravo sam primio ovo file

Automatski prevedeno:

Automatski prevedeno:

Zbog toga što je antilefon koji daje licencu, možete ih kontaktirati samo putem e-pošte: Certria dao sam vam

Automatski prevedeno:

Juče sam video pritužbu podnetu Antilephoneu gde je organ za licenciranje odlučio u korist igrača. Da, potrebno je vreme i odgovori regulatora su obično veoma kratki, ali uvek postoji šansa. Takođe sam svestan da je tim koji se bavio pritužbama u Antilefonu trenutno manji, što izaziva još više kašnjenja u njihovim odgovorima.

Automatski prevedeno:

Možete li mi reći o kakvoj se pritužbi radilo?

Automatski prevedeno:
Tamera

Poslao sam i Centriju. Sada čekam njihov odgovor

Automatski prevedeno:

Automatski prevedeno:

Onda je pitanje: da li uopšte imaju BILO KAKVU licencu? Od kada gledam informacije koje imamo o kazinu, nismo bili u mogućnosti da ih proverimo.

Automatski prevedeno:
Tamera

Verujem da je to bio ovaj slučaj . Kada skrolujete nadole, kazino kaže:

„Prema najnovijim informacijama regulatora, obavešteni smo da igrači imaju pravo na dobitke generisane uz pomoć bonusa na depozit crnog petka.

Igrač je već plaćen.

Automatski prevedeno:
Daniel

To ostaje upitno... njihov sajt predstavlja ove detalje za njihove licence file

Automatski prevedeno:

Automatski prevedeno:

To sugeriše samo činjenicu da je njihova dozvola lažna.

Automatski prevedeno:
Daniel

Da li u ovom slučaju nešto možemo da uradimo?

Automatski prevedeno:

Automatski prevedeno:

Morate imati logo licence na koji možete kliknuti

Automatski prevedeno:

file

Zvanično je da nemaju licencu... Mislim da bi ovo trebalo da dodate u recenziju guru kazina. Neki predlog ako mogu nešto da uradim?

Automatski prevedeno:
1...5 6 78
Idi na stranicuod 8 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti