NaslovnaForumKazinaExecution Pokerstars. Očigledno, plaćanje nije dobrovoljno

Execution Pokerstars. Očigledno, plaćanje nije dobrovoljno (strana 104)

od marketingskislo
|
414.483 pregleda 2.545 odgovora |
|
1...103 104 105...128
Dodajte post
Bill55

Zanimljivo! Sada se stvari konačno kreću. Ako mi se ponudi takva ponuda, ja ću je odbiti. Na kraju krajeva, čekao sam svoj novac 4 godine.

Ne treba zanemariti ni kamatnu stopu od 4%. Uskoro će biti četvorocifreni.

Lg

Automatski prevedeno:
gtaonlinezocken

Kakvo je mišljenje advokata?

Automatski prevedeno:

advokat:

"Malo sam uznemiren zbog ovoga. Ako ESP odluči, što svi pretpostavljamo, izvršenje mora i dalje biti uspešno. Ako kažu da bi se potpuno odrekli novca ako su u nedoumici, onda mogu mirno da čekaju. Ako im je novac potreban u kratkom roku, onda je razmatranje drugačije."

Automatski prevedeno:
Bill55

Ako ESP konačno odluči kako su svi propovedali, onda se sredstva moraju osloboditi. Nikada ne bih prihvatio takvu neosnovanu ponudu, ali to je vaša slobodna odluka.

Automatski prevedeno:
Bill55

Da li je moguće da još nemate nalog za izvršenje? Uskoro ćemo videti da li će egzekucije proći.

Automatski prevedeno:
voizua92

Zašto se sredstva moraju osloboditi?

Automatski prevedeno:
voizua92

Da, dobio sam spor i imam izvršni naslov.

Automatski prevedeno:
Bill55

Zato što se tamo deponuju sa pravom svojine dok sud ne oslobodi ova sredstva

Automatski prevedeno:
Bill55

Da, i zar još ne vodite nikakav izvršni postupak? To obično inicira advokat. Zanimljivo da čak razmišlja o tome da učini 25% privlačnim svom klijentu haha

takva sranja

Automatski prevedeno:

Mislim, zašto izvršenje ne bi bilo uspešno? Nije sada i zato je ESP bio uključen. Dakle, nakon presude, izvršenje bi trebalo da bude uspešno.

Ali zašto mi advokat ne savetuje da sačekam? To bi za advokatsku kancelariju značilo 75 odsto više novca.

Automatski prevedeno:

Tako da takvu ponudu definitivno ne bih prihvatio.

Bio bih srećan da mi isplate ceo iznos, a zauzvrat bih se odrekao kamate, inače mogu da me imaju.

Automatski prevedeno:
Bill55

Zato idite na veb-stranicu ecoursa i uverite se koliko je pogubljenja već u toku u Austriji. Nadamo se da će Nemačka konačno slediti njihov primer!

Automatski prevedeno:
alipirhan

Ne bih se ni odrekao interesa inače bi to bila banana republika u kojoj se borimo za presude

Automatski prevedeno:
voizua92

Čekam od 2022

Ulog: 15600€

Mrgrin: 29000

Lottoland 10200

Nadam se da će neko uskoro dati uporednu ponudu (koju ne bih prihvatio), bio bi dobar osećaj da se nešto dešava

Automatski prevedeno:
alipirhan

Oke ja od 2021

Automatski prevedeno:

Hvala na vašim mišljenjima.

Ja ću odbiti ponudu.

Moja kontra ponuda je 100% bez kamate.

Automatski prevedeno:

advokat:

"Malo sam uznemiren zbog ovoga. Ako ESP odluči, što svi pretpostavljamo, izvršenje mora i dalje biti uspešno. Ako kažu da bi se potpuno odrekli novca ako su u nedoumici, onda mogu mirno da čekaju. Ako im je novac potreban u kratkom roku, onda je razmatranje drugačije."

Automatski prevedeno:

Zašto sprovođenje ne bi bilo uspešno? ne razumem.

Pa, odbio sam ponudu i dobro je što se sada nešto dešava.

Automatski prevedeno:

Cela stvar mi deluje malo čudno...

Takođe i reakcija advokata na ovo...

Automatski prevedeno:

Tako da moja advokatska kancelarija kaže da nema ponude i da neće biti ponude. Mislim da je ovo samo očajna priča i kao i mnoge stvari nije istina. Koliki bi to iznos trebao biti? 🤣🤣

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Bill55

Čini se da je priča rođena iz očaja... PKF više ne preuzima slučajeve i trebalo bi da ste dobili ponudu, mogu samo da se smejem...

Automatski prevedeno:
1...103 104 105...128
Idi na stranicuod 128 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti