NaslovnaForumKazinaExecution Pokerstars. Očigledno, plaćanje nije dobrovoljno

Execution Pokerstars. Očigledno, plaćanje nije dobrovoljno (strana 103)

od marketingskislo
|
344.915 pregleda 2.321 odgovora |
|
1...102 103 104...117
justus99

Ne, ja ništa

Automatski prevedeno:

Zdravo momci!

Ako još nemate advokata, mogu samo preporučiti gospodina Kokrona. Otvorio je svoju novu advokatsku kancelariju u Berlinu i ostavio svoju bebu CLLB i kreće novim putevima. On jeste i ostaje odličan advokat, posebno za kazino stvari.

Srećno svima zbog ESP-a.

Automatski prevedeno:
Post od abelingleakamp was hidden
Razlog: Oglas
abelingleakamp

Zašto stalno reklamirate Cocron ovde? Da li dobijate proviziju ili popust na tužbu?

Automatski prevedeno:

Ok

fros7byte

Ne, mnogo mi je pomogao tada, početkom 2020. godine, kada je sve krenulo i mislim da je veoma dobar advokat. On jednostavno radi dobar posao. Ništa više, ništa manje. I mnogi ovde već očajavaju itd.

ugodan vikend.

Edited
Automatski prevedeno:

Zdravo momci!

Ako još nemate advokata, mogu samo preporučiti gospodina Kokrona. Otvorio je svoju novu advokatsku kancelariju u Berlinu i ostavio svoju bebu CLLB i kreće novim putevima. On jeste i ostaje odličan advokat, posebno za kazino stvari.

Srećno svima zbog ESP-a.

Automatski prevedeno:

Hello, Is he taking people from other country ? (France)

Tamera

ne mogu reći. Molim vas, pišite mi sami.

Srećno

Automatski prevedeno:

Ne, mnogo mi je pomogao tada, početkom 2020. godine, kada je sve krenulo i mislim da je veoma dobar advokat. On jednostavno radi dobar posao. Ništa više, ništa manje. I mnogi ovde već očajavaju itd.

ugodan vikend.

Automatski prevedeno:

It is very nice that he helped you, but stop advertising him on this forum, please. Read the terms here.

Romi

Ne reklamiram ga. Oglašavanje je trajno. Jednom sam pomenuo njegovo ime i adresu e-pošte, ali to nije reklama. Ionako više nisam ovde, pa se možete opustiti. Doviđenja.

Automatski prevedeno:
Anonymized760

Jednom spomenuo njegovo ime?

Više kao u neprekidnoj petlji svakih nekoliko nedelja. Lako je čitati.

Automatski prevedeno:

https://vvv.krone.at/3641467

Zaista zanimljivo šta je unutra, pročitajte u potpunosti

Automatski prevedeno:

Ako kliknete na registraciju na mrgreen, bićete odvedeni na DE veb lokaciju koja sada izgleda potpuno drugačije. Mislite da se nešto dešava? :)

Automatski prevedeno:

A ako želite da se registrujete, više nema broja (pozivnog broja) Austrija

Automatski prevedeno:
alipirhan

Imam pravno obavezujuću nemačku sudsku presudu protiv Zelenog čoveka .. i iznenađenje! Još nije uplaćeno

Automatski prevedeno:

Ali ja to ne razumem!! Imaju važeću nemačku dozvolu i bankovne račune u Nemačkoj; zašto ovi nisu zaplenjeni? I zašto GGL dozvoljava ovoj „gospodi" da nastave sa radom u Nemačkoj ako ignorišu sudske presude? Ja lično imam izvršnu presudu protiv Bejtona i ni oni ne plaćaju 😔

Automatski prevedeno:
Pinto

Zdravo pre svega!

GGL mesecima ima svu moju dokumentaciju u vezi sa zakonitošću presude.

Ne kažu šta rade sa tim... Citat: "Ne dajemo nikakve informacije o administrativnim postupcima koji su u toku"

A u mom slučaju tužena strana je Mr Green ltd. U Nemačkoj, Mr Green upravlja 888

Automatski prevedeno:
harryhugo1982

Dobro jutro!!

oh, trebalo bi da ostane tajna 😂

Držaću vam fige i budite u toku sa nama.

Šteta što moj kazino više nije aktivan u Nemačkoj, inače bih svoja dokumenta prosledio GGL-u...

Edited
Automatski prevedeno:

https://ioutu.be/ms7vNFnkkKSA?si=u1Erbz-kVoNCoCtE

Automatski prevedeno:

Moj advokat mi je upravo ponudio ponudu za poravnanje od Pokerstarsa. 25%. Po mom mišljenju, bilo bi apsolutno glupo prihvatiti ovo i to mi samo potvrđuje da će biti vredno čekanja jer sam Pokerstars može videti da se led tanji i žele da uštede novac.

Kakvo je Vaše mišljenje?

Automatski prevedeno:
1...102 103 104...117
Idi na stranicuod 117 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti