NaslovnaForumKazinaExecution Pokerstars. Očigledno, plaćanje nije dobrovoljno

Execution Pokerstars. Očigledno, plaćanje nije dobrovoljno (strana 113)

545.846 pregleda 2.700 odgovora |
pre 4 godina
|
1...112 113 114...136
Dodajte post
pre 11 meseci

Ako neko ima pravosnažnu presudu, niko ne može ništa da traži, samo razmisli o tome, sedi i popije pivo

Automatski prevedeno:
voizua92
pre 11 meseci

Zašto čekati...??

Po mom mišljenju, to je najgluplja stvar koju možeš da uradiš...

Podneo sam svoje zahteve na

vvv.pokeranvalt.com prodato i nema više glavobolje.. za 4 dana je bilo na mom računu.. pfff... moj prijatelj čeka 3 godine.. Pitao sam da li je moguće bez čekanja.. gospođa je rekla da.. i to je to... nema rizika za mene i stvar je rešena za mene.. da li ide bvin, intervetten, ne brini. to je mrtav novac.. spavam dobro 🤭🤭😃😃

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
UniBetSCAAM
pre 11 meseci

Da i koji procenat ste dali?

Automatski prevedeno:
voizua92
pre 11 meseci

Dobio sam dobar novac jer sam preporučio 2 svoja prijatelja .. 75% .. Bila je veoma velikodušna

Automatski prevedeno:
voizua92
pre 11 meseci

Obično to ne smem da kažem... ali od igrača do igrača... 🤝.. 🤝.. moramo da se držimo zajedno protiv prljavih kazina...

Bio sam najsrećniji kada sam tužio unibet... (orgazam👙♥👅) nisu mi isplatili dobitak 20 dana... onda sam ih tužio preko pokeranvalt.com... novac je bio na mom računu za 1,5 dan... ali ona me je tada već poznavala i dobio sam dodatnih 100€ za prijatelja...

Ali kao što rekoh...najbolje je ne igrati...ali smo zavisni...

Ono što ne razumem je kada ljudi ovde pišu da nelegalne stvari nisu postojale itd... drago mi je da nelegalne stvari postoje... inače nikad ne bih dobio nešto od svog novca... meni je to bilo kao ugovor sa građevinskim društvom... a ljudi koji ovde čekaju 5/6 godina... jeste li vi još normalni???? Uživajte u životu... uzmite novac koji možete dobiti... ako ne možete da izgubite, ne igrajte se...

Kažem da sam ZAVISAN 💉💉🎰🎰..

Bio sam dva puta na terapiji i ako ne želiš da prestaneš, apsolutno NE koristi!

Automatski prevedeno:
voizua92
pre 11 meseci

Mislim da je moj post bio "cenzurisan".

Automatski prevedeno:
Speedy55
pre 11 meseci

Speedi, već sam popio svoje pivo o trošku Unibeta 🤭🤭😂😂

Automatski prevedeno:
pre 11 meseci

Pažnja, ovaj sajt je prevara!!

Automatski prevedeno:
pre 11 meseci

Trol upozorenje....

Automatski prevedeno:
pre 11 meseci

IDI NA FACEBOOK pod Oliverom Pešelom, on je objavio nešto novo.

Automatski prevedeno:
pre 11 meseci

Ne mogu više da pronađem svoj slučaj na veb stranici ecort; očigledno su me uklonili iz modela postupka.

Proverite svoje slučajeve da vidite da li je to isto za vas. Imao sam 2 saslušanja na Malti i sada više ne postojim😀

Automatski prevedeno:
alipirhan
pre 11 meseci

🤣 verovatno nije sasvim moguće...

Automatski prevedeno:
UniBetSCAAM
pre 11 meseci

Zar niko nije prijavio ovog tipa? - 75%, ne smejem se.

Automatski prevedeno:
LakotaYakari
pre 11 meseci

Znate li pisati NEMAČKI? ne razumem te...

Nemam razloga da lažem... dugujem li ti nešto??!!

Automatski prevedeno:
UniBetSCAAM
pre 11 meseci

Sada odjebi

Automatski prevedeno:
Stefan123450
pre 11 meseci

Ok ti gubitnike 🤭🤭

Istina boli 🤕🤕🤒🤒

Automatski prevedeno:
UniBetSCAAM
pre 11 meseci

Ne znam, kažete da ste zavisni od kockanja, ne morate da nam pričate nikakve priče, samo uradite to negde drugde i nestanite.

Dobiti 75% pri prodaji je utopijsko. Čak i ako se tužite sa finansijerom u parnici, dobićete samo najviše 70%.

Učinite nam uslugu.

Automatski prevedeno:
LakotaYakari
pre 11 meseci

Ako niste zavisni od kockanja, šta radite ovde?

Upoznao sam je sa još dve prijateljice, kao što sam već pomenuo. Ne znaš ni da čitaš, kako si se uopšte registrovao ovde?

Trebalo bi da ti se uradi IK test pre nego što izađeš iz kuće... 🤭🤭 ili si već proglašen nesposobnim??

Automatski prevedeno:
UniBetSCAAM
pre 11 meseci

Sada se konačno rešite svog sajta za varanje

nema čak ni otisak ili politiku privatnosti

Automatski prevedeno:
Stefan123450
pre 11 meseci

Svi su prevaranti, samo si ti tako pošten.. Pozdravi majku od mene 👙👠 .. Sledeći put treba da donese nekoliko kondoma 😂😂

Automatski prevedeno:
1...112 113 114...136
Idi na stranicuod 136 stranica

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.