NaslovnaForumKazinaExecution Pokerstars. Očigledno, plaćanje nije dobrovoljno

Execution Pokerstars. Očigledno, plaćanje nije dobrovoljno (strana 114)

545.779 pregleda 2.700 odgovora |
pre 4 godina
|
1...113 114 115...136
Dodajte post
UniBetSCAAM
pre 11 meseci

Kolega, molim te nemoj da se nerviraš.

vaš prljavi sajt samo izvlači podatke koje onda prodajete po visokoj ceni, pa odjebi kao što su drugi već rekli

Automatski prevedeno:
abelingleakamp
pre 11 meseci

Ja nemam nijedan sajt... i ne znam zašto ste svi tako ljuti... samo zato što sam već dobio svoj novac i nekoliko pohlepnih idiota mora da čeka godinama za par evra...

Automatski prevedeno:
pre 11 meseci

možete li među sobom da sredite svoje lične osetljivosti, molim vas?!!!

Automatski prevedeno:
pre 11 meseci

I suggest people stop accusing anyone of lying and in exchange, the other person will remain cool. The way I see it, this is not a one-sided problem. Don't you all think?

We are all adults, so let's start acting a bit more reasonably, please.

pre 11 meseci

Radka, problem je što ,,UnibetScaam'' promoviše sajt za prevare i daje ljudima potpuno lažnu nadu da će brzo dobiti svoj novac, što nije tačno.

Automatski prevedeno:
Stefan123450
pre 11 meseci

Stefane ionako ti nije ostalo para, šta još da uzmeš takvoj žrtvi?? .. već si prevaren .. već 5 godina plačeš zbog para koje si ukrao od stare babe 😂😂

Automatski prevedeno:
pre 11 meseci

Radka, problem je što ,,UnibetScaam'' promoviše sajt za prevare i daje ljudima potpuno lažnu nadu da će brzo dobiti svoj novac, što nije tačno.

Automatski prevedeno:
pre 11 meseci

I understand your concern; on the other hand, at least I'm in no position to confirm what is truth and what is not. Forum is also about opinions, it depends how you present them too.

pre 11 meseci

Stefane ionako ti nije ostalo para, šta još da uzmeš takvoj žrtvi?? .. već si prevaren .. već 5 godina plačeš zbog para koje si ukrao od stare babe 😂😂

Automatski prevedeno:
pre 11 meseci

I put it simply: stop being offensively smart. 🙂 As you can see, you are not very welcome here. So, if you keep creating negative vibes, you may end up banned. Save the "grandmothers" for other forums.

pre 11 meseci
Automatski prevedeno:
pre 11 meseci

Ovaj sajt zapravo nije nezavisan. Hajde da se ne izluđujemo i samo sačekajmo i vidimo kako će biti

Automatski prevedeno:
voizua92
pre 11 meseci

Odlično, sada više ništa ne radi. Nadamo se da Pf-ovi ne umru u međuvremenu.

Automatski prevedeno:
Stefan123450
pre 11 meseci

Ne, to je samo informacija, objašnjeno je na potpuno isti način kao G&L.

ESP će odlučiti

Automatski prevedeno:
TSGJokerstars
pre 11 meseci

Da, predfinansiranje je poenta, mislim da se svi znoje jer novac ne teče haha

Automatski prevedeno:
pre 11 meseci

Verujem da će ove godine ili za nekoliko meseci biti doneta odluka ili izjava ESP.

Stvar je potpuno izmakla kontroli, stvar je trenutno veoma politički aktivna.

Svima je bilo jasno da će Malta odlučiti tako nešto, haha.

Kako kaže Oliver Pešel: malteške sudije veruju da su EU i klasifikuju austrijske presude kao nezakonite po zakonu EU hahah.

Moje osećanje mi govori da će EU zaista rasturiti Maltu; zaštita igrača i rizik od zavisnosti od kockanja su veoma važni za EU.

Takođe verujem da ćemo ovde u Austriji dobiti sistem licenciranja, jednostavno ne možete blokirati toliko onlajn kazina, a osim toga, sistem vin2dai ističe 2027. godine.

Automatski prevedeno:
pre 11 meseci

Dobro jutro!

Samo van teme - da li ovde postoji neko ko se takođe trenutno bavi likvidacijom Gammik doo i možda već ima informacije o ponuđenom iznosu za poravnanje? Pozdrav

Automatski prevedeno:
pre 11 meseci

Stvari idu napred! Usmena rasprava ECJ 09.04.2025 - 9:30 am

https://curia.europa.eu/jcms/jcms/Jo1_6581/de/?dateDebut=9/04/2025&dateFin=9/04/2025

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Baker3xx
pre 11 meseci

Zaista sam radoznao... koliko vremena treba na ESP-u nakon ovakvog saslušanja? Da li neko ima podatke?

Automatski prevedeno:
pre 11 meseci

Prema Chatgpt-u, sledeća procedura bi usledila nakon usmene rasprave u ESP

file

Automatski prevedeno:
pre 11 meseci

Ovo su pitanja iz drugog podneska ESP

https://curia.europa.eu/juris/document/document.jsf?tekt=&docid=294153&pageIndek=0&doclang=DE&mode=lst&dir=&occ=first&part=1&cid=21152637

Automatski prevedeno:
pre 11 meseci

Novi video iz G&L-a je na mreži

Automatski prevedeno:
1...113 114 115...136
Idi na stranicuod 136 stranica

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.