Svi spoljni operateri koji se nalaze na ovoj stranici su tu na nekomercijalnom osnovu i ne plaćaju ništa da bi bili tu. Imate 21+ godinu i problem sa kockanjem? Nazovite 1-800-GAMBLER.

NaslovnaForumKazinaExecution Pokerstars. Očigledno, plaćanje nije dobrovoljno

Execution Pokerstars. Očigledno, plaćanje nije dobrovoljno (strana 124)

555.365 pregleda 2.702 odgovora |
pre 4 godina
|
1...123 124 125...136
Dodajte post
justus99
pre 9 meseci
dersus

U redu, onda ću razjasniti svoju izjavu: ako imate pravno obavezujuću presudu protiv BIG Player-a, nema razloga za nagodbu 😀

Automatski prevedeno:
HugoH
pre 9 meseci
dersus

Ne, ne baš, ali to su samo sredstva deponovana kod tih banaka koja se već izvršavaju. Svi ostali nikada više ne bi mogli da vide novac zbog nesolventnosti.

Automatski prevedeno:
pre 9 meseci
dersus

Tipiko nudi nagodbu od xx.xxx € kao nadoknadu za moje gubitke!

Zdravo

Dana 30. aprila 2025. godine, podneo sam primer zahteva za otkrivanje podataka kompanijama Bet365 i Tipico. Tiče se samo sportskog klađenja.

Od tada, u osnovi se samo vrtim u krug sa Bet365. Čekam, stalno moram da potvrđujem svoj identitet itd.

Tipiko mi je ponudio nagodbu sa kaucijarnom isplatom od xx.xxx € kako bi se postiglo vansudsko poravnanje. Želeo bih da dam kontraponudu. Koliki bi iznos bio razuman? Tipiko mi još nije dao moje podatke, tako da ne znam koliki je moj ukupan gubitak. Da li je neko imao slična iskustva sa Tipikom? Koliki procenat gubitka čini ovakva kaucijarna isplata? Nemam apsolutno nikakvu ideju koliko sam novca izgubio. Ako mi Tipiko ponudi xx.xxx evra kao kaucijarnu isplatu, to je već osnova za moju kontraponudu. U imejlu mi je Tipiko napisao da smatraju da je vansudska nagodba razumna u mom konkretnom slučaju i da ne žele da me izgube kao kupca. Ne znam da li će Tipiko prihvatiti moju kontraponudu od xxxxx € ili ne. Molim vas da mi date savet. Koji bi bio realan iznos koji bih mogao da dam kao kontraponudu? Ako je neko već imao slično iskustvo sa Tipikom, bio bih vam veoma zahvalan na konstruktivnom savetu.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
pre 9 meseci
dersus

Savetovao bih vam da obrišete iznos ovde. Najbolje je da proverite svoje onlajn bankarstvo ili, ako je potrebno, zatražite izvode od svoje banke. Obično nude samo 5-10% od iznosa štete. Nemojte se stresirati i nemojte to prebrzo prihvatati. A sama činjenica da rade tako nešto govori sve.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Zando1
pre 9 meseci
dersus

Sutra ću dati kontraponudu, pet puta veći iznos. Ako je Tipiko prihvati, prihvatiću i nagodbu. U suprotnom, pokrenuću pravni postupak. Da li ovde na forumu ima nekoga ko je imao slično iskustvo?

Automatski prevedeno:
delihuseyin831
pre 9 meseci
dersus

Zato samo napred, počnite sa 70%. Između 50-60% bi bilo u redu ako ne znate koliko ste izgubili. Ali kao što je moj kolega rekao, 5-10% definitivno čini najmanji deo vaših gubitaka. Ako ne želite da čekate, ili da čekate da Opšta uredba o zaštiti podataka (GDPR) stupi na snagu, i ne želite da pregledate svoje kreditne kartice ili svoj račun, nećete moći da dokažete koliko ste zaista izgubili. Ovo neće dobro proći na sudu, jer će vas sudija definitivno pitati da li imate račune. Zato ne žurite i pregledajte sve, i mislim da GDPR mora biti tu najkasnije 30 dana nakon što podnesete zahtev, inače ih možete tužiti zbog toga, obično za minimum 4.000 evra.

Srećno vam bilo.

Automatski prevedeno:
abelinglaekamp
pre 9 meseci
dersus

Tipiko trenutno igra poker... dali su mi rok od nedelju dana da potpišem ponudu za nagodbu i jasno su mi stavili do znanja da ću dati kontraponudu. GDPR je veoma sveobuhvatan i izdvajanje svega bi trajalo dugo, pa su produžili rok za dva meseca. Zakonski im je dozvoljeno da to urade.

Moram da dam kontraponudu, a da nisam video Opštu uredbu o zaštiti podataka (GDPR). Stoga bi mi bilo veoma korisno ako bi mi neko mogao dati približnu predstavu. TIPICO piše u imejlu da se, posebno u mom slučaju, isplati rešiti spor van suda i navodi cenu od 10.000. Šta da radim?

Automatski prevedeno:
pre 9 meseci
dersus

Kao što sam rekao, imate nedelju dana da sve sredite. Potražite tipico u svom onlajn bankarstvu; možda ćete moći da dobijete pregled od banke. Zabeležite depozit umanjen za isplatu. Pretpostavite da će vam ponuditi samo delić toga.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
pre 9 meseci
dersus

Zdravo — čuo/čula sam da Pstars nudi poređenje cena, ali ne mogu da verujem. Da li neko zna više ili bolje informacije? Hvala!

Automatski prevedeno:
rapsi123
pre 9 meseci
dersus

Samo u Nemačkoj

Automatski prevedeno:
rapsi123
pre 9 meseci
dersus

25% ih nudi, ali ne više.

Automatski prevedeno:
abelinglaekamp
pre 9 meseci
dersus

50-60% nečega je u redu? 😀

Besmisleno je bacati se nasumičnim procentima. Imalo bi smisla sačekati i videti koliki su gubici prvo; imaju 30 dana da to urade. Ne bih prihvatio niti odbacio ništa pre toga.

Automatski prevedeno:
pre 9 meseci
dersus

Stvar je u tome što gore navedena dvojica čak ni ne znaju koliki su gubici dok ne vide/ne dobiju listu transakcija. Stoga bi trebalo da što bolje sastavite svoje prošle depozite. Ali ne očekujte ponude veće od 30% gubitka. Osim toga, trebalo bi da razmislite zašto provajderi ovo rade. To je samo igra vremena. Zato, ostanite mirni i insistirajte na listi, a ako je potrebno, podnesite tužbu.

Automatski prevedeno:
pre 9 meseci
dersus

Želeo bih da dodam sledeće.

Pre 2021. godine, takozvane Tipico korisničke kartice/prodavničke kartice bile su povezane sa onlajn nalogom. Uplate i isplate su se vršile u prodavnici, ali ste mogli da igrate onlajn koristeći svoj pametni telefon.

Nakon što je licenca postala važeća, tj. posle oktobra 2020. godine, maksimalni limit Lugasa u mom slučaju nije poštovan, i mogao sam da se kockam više od dozvoljenih 1.000 evra i onlajn i oflajn, tj. u prodavnicama, sa svojom korisničkom karticom. Ni u jednom trenutku nije bilo nikakvog pregleda mojih finansija koji bi opravdao povećanje limita.

Stoga mogu samo grubo da procenim gubitke koje sam do sada pretrpeo. Već sam zatražio informacije u skladu sa GDPR-om. Zbog velike količine podataka, Tipico mi je pisao u kojem je navedeno da će informacije biti odložene dva meseca.

U tom smislu, Tipiko me je kontaktirao putem imejla i ponudio mi isplatu u iznosu od ××.×××€ za vansudsko poravnanje. Dobio sam nedelju dana da donesem odluku. Iako još nisam dobio nikakve informacije, znam približnu veličinu svojih gubitaka. Napisao sam im da bih u principu bio zainteresovan za poravnanje, ali da ponuđena isplata ni na koji način ne nadoknađuje moje nepravedno nastale gubitke od klađenja.

Dao sam im rok da mi daju znatno bolju ponudu bez navođenja iznosa, i ako je iznos tačan, onda ću se nagoditi sa njima van suda.

Ako mi ne izađu u susret, sačekaću informacije i pokrenuti pravni postupak, bez obzira koliko vremena bude potrebno. I sprovešću stvar do presude i neću sklapati nikakve dalje nagodbe.

Troškove ću pokriti sam, bez ikakvog finansiranja.

Automatski prevedeno:
Gluecksfuss
pre 9 meseci
dersus

Samo u Nemačkoj

Automatski prevedeno:
pre 9 meseci
dersus
Automatski prevedeno:
pre 9 meseci
dersus

Novi video od advokatske kancelarije Staudt

https://ioutu.be/00T9nHHC4o0?si=7WQn19c08SYb9nMo

Automatski prevedeno:
HugoH
pre 9 meseci
dersus

Rekao sam ti... likvidacije...

Automatski prevedeno:
pre 9 meseci
dersus

Zar ne može biti tako lako promeniti kompaniju i proći nekažnjeno? Ne mogu da zamislim da je to tako jednostavno, bez obzira koliko se trudim. Mora se postaviti pitanje: šta se desilo sa imovinom i novcem? Pogotovo što je Bet365 deo bet365 grupe.

Umesto toga, očekujem da će uskoro početi da nude nagodbe tužiocima. Iznos, i sve ostalo, je, naravno, neizvesno.

Automatski prevedeno:
pre 9 meseci
dersus

Stvari i dalje izgledaju prilično loše za PokerStars trenutno. U Austriji se ništa ne upoređuje, a izvršenja su bezvredna. Možete to okačiti na zid.

Automatski prevedeno:
1...123 124 125...136
Idi na stranicuod 136 stranica

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $2,000!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.