NaslovnaForumKazinaExecution Pokerstars. Očigledno, plaćanje nije dobrovoljno

Execution Pokerstars. Očigledno, plaćanje nije dobrovoljno (strana 127)

545.737 pregleda 2.700 odgovora |
pre 4 godina
|
1...126 127 128...136
Dodajte post
HugoH
pre 7 meseci

A onda bankrot, haha, kao i mnogi drugi. I tri meseca kasnije, novi onlajn kazino se zove Vegas***nešta i nalazi se na Kurasau, a ne više na Malti, i svi ostali mogu da se jebu.

Mislim da mnogi kazina neće imati tako visoke rezerve.

Automatski prevedeno:
voizua92
pre 7 meseci

Veliki igrači su korporacije vredne milijarde dolara. Mislim da je verovatnije da nećete videti novac u malim kazinima.

Automatski prevedeno:
HugoH
pre 7 meseci

Ipak, imali su dovoljno vremena da se pripreme za to.

Niko tačno ne zna koliki će zapravo biti ukupni povraćaj novca. Zanima me da vidim da li će uopšte nastaviti, ali šta da se radi...

Automatski prevedeno:
voizua92
pre 7 meseci

Gospodin Grxxx, BVxx i ostali veliki sigurno neće nestati sa tržišta.

Finansijski će ih to povrediti, da, ali će sigurno biti dovoljno investitora da im pomognu.

Ako se sve „završi" i sve se restrukturira u skladu sa propisima EU, sigurno će biti interesovanja za investiciju.

Industrija cveta... i kada se sva pravna pitanja reše, definitivno će biti atraktivnije ulagati u već uspostavljeni kazino.

Pa, čekamo (primorani)

Automatski prevedeno:
pre 7 meseci

Imam tužbu protiv N1 Interactive, ili bolje rečeno, obustavio ju je Regionalni sud dok čekaju postupak pred Evropskim sudom pravde... Neverovatno je koliko je cela stvar spora. Dok se konačno nešto desi, barem u mom slučaju, N1 Interactive Group je odavno vodila sve svoje kazina preko Kurasaa. To je zaista sramota.

Automatski prevedeno:
Silence
pre 7 meseci

Da, naravno, oni to tamo iskorišćavaju.

stvarno puno korumpiranog sranja

Automatski prevedeno:
HugoH
pre 7 meseci

I to je upravo ono na šta ciljaju jer onda mogu da proglase bankrot jer više nisu profitabilni...

Automatski prevedeno:
justus99
pre 7 meseci

https://youtu.be/qZiotJ7sjbM?si=QLjsyCPSbVMp1NLa

Objašnjeno je koliko je radnih mesta u pitanju i zašto žele da zadrže ili zaštite lokaciju, ali sigurno neće ostati tamo.

Automatski prevedeno:
pre 7 meseci

Ištvan Kokron 3.

Nasledno pravo, sprovođenje zakonskih zahteva za udeo, naplata gubitaka od onlajn kockanja, zaštita i savetovanje od napada sajber kriminala, blokčejn i pravo veštačke inteligencije

5 dana Izmenjeno

👉VAŽNE VESTI: Evropska komisija preduzima mere protiv Malte – nada za tužioce protiv dobavljača onlajn kockanja! AŽURIRANjE: Prve reakcije sa Malte....

-Postupak za povredu pokrenut zbog „Zakona 55" – Potraživanja zasnovana na pravu vlasništva uskoro bi ponovo mogla postati izvršna na Malti-

Evropska komisija je danas pokrenula postupak zbog povrede autorskih prava protiv Malte (broj predmeta INFR(2025)2100) – sa potencijalno dalekosežnim posledicama za poverioce izvršnih potraživanja protiv priređivača kockanja sa sedištem tamo.

Automatski prevedeno:
abelinglaekamp
pre 7 meseci

Mislim da bi malteška vlada trebalo da dobije užasnu kaznu za ovako nešto.

Od početka su znali da je to nezakonito.

Na kraju će usvojiti Zakon 56, a mi moramo sprečiti da se to dogodi u budućnosti.

Automatski prevedeno:
pre 7 meseci
Automatski prevedeno:
pre 7 meseci

kao što sam i pretpostavio... biće opšte poređenje:

„...Vodimo pregovore o poravnanju sa Bet365 od novembra. Razmenjuju se liste zahteva i kontrapredloga..."

baš šteta!

Automatski prevedeno:
pre 7 meseci

Uau, ovo je ozbiljna stvar - 40 hiljada nije šala, i dobro je što je sud stao na tvoju stranu. Da li je neko ovde imao iskustva sa naplatom dobitaka u velikim sporovima sa ovakvim kompanijama?

Automatski prevedeno:
pre 7 meseci

Da li ste takođe videli na veb-sajtu e-sudova da se pojavio novi postupak protiv gospodina Grina?

Automatski prevedeno:
pre 7 meseci

Da, i ja sam to video. Već je doneta presuda o TSG-u? Nisam to primetio!!!

Da li neko zna nešto o ovome?

Automatski prevedeno:
pre 7 meseci

Ne želim nikoga da izludim, ali izgleda da je datum za konačno predaju radova odložen. Datum 10. jul više nije u kalendaru. 😳

Automatski prevedeno:
Baker3xx
pre 7 meseci

Kako je ovo moguće?

Automatski prevedeno:
Baker3xx
pre 7 meseci
Automatski prevedeno:
voizua92
pre 7 meseci

Trenutno postoje samo spekulacije...

Letnji raspust, nedostatak osoblja, bla bla...

Činjenica je da datum više nije naveden

Automatski prevedeno:
HugoH
pre 7 meseci

Odloženo je za 4. septembar prema veb-sajtu ove advokatske firme ili planirano za 04.09.25.

Automatski prevedeno:
1...126 127 128...136
Idi na stranicuod 136 stranica

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.