Svi spoljni operateri koji se nalaze na ovoj stranici su tu na nekomercijalnom osnovu i ne plaćaju ništa da bi bili tu. Imate 21+ godinu i problem sa kockanjem? Nazovite 1-800-GAMBLER.

NaslovnaForumKazinaExecution Pokerstars. Očigledno, plaćanje nije dobrovoljno

Execution Pokerstars. Očigledno, plaćanje nije dobrovoljno (strana 128)

555.326 pregleda 2.702 odgovora |
pre 4 godina
|
1...127 128 129...136
Dodajte post
pre 8 meseci
dersus

Mislim da je to više povezano sa činjenicom da Malta ima 2 meseca da se izjasni o postupku zbog povrede

Automatski prevedeno:
voizua92
pre 8 meseci
dersus

Mislim da je to stvarno nepravedno... terati te da čekaš 3 meseca, a onda to odložiti za još 2 meseca nedelju dana ranije.

Voleo bih da znam šta se krije iza toga

Automatski prevedeno:
pre 8 meseci
dersus

Letnji raspust nema mnogo smisla ako sami odrede datum 😅. Sigurno ima još nečega u tome... nažalost.

Automatski prevedeno:
khfkhf
pre 8 meseci
dersus

ali onda bi čovek pomislio da ni provajderi ne bi prošli kroz ovu proceduru?!

Automatski prevedeno:
pre 8 meseci
dersus

Postupak za povredu nema nikakve veze sa konačnim podnescima. Sada jednostavno moramo da čekamo još nekoliko meseci dok se stvari konačno ne pokrenu. 😮‍💨

Automatski prevedeno:
pre 8 meseci
dersus

Ako ima veze sa postupkom zbog povrede, verovatno žele da vide kakav je stav Malte i to bi moglo biti relevantno i 4. septembra... da vidimo da li će biti još neke izjave.

Automatski prevedeno:
voizua92
pre 8 meseci
dersus

Ne mogu da zamislim da to ima ikakve veze sa tim. Evropski sud pravde je već preduzeo prve korake koji će primorati Maltu da plati pre ili kasnije. Po mom mišljenju, presuda sada zavisi od odgovora Malte na postupak zbog povrede, a to će verovatno uticati na presudu.

Automatski prevedeno:
pre 8 meseci
dersus

Kockanje na mreži: Upravni sud u Haleu jača prava provajdera – Bet3000 pobeđuje

Bet3000 pobeđuje u zakonu o kockanju: Upravni sud u Haleu (odluka od 4. juna 2025. godine, broj predmeta 7 B 182/24 HAL) odobrio je hitan zahtev kompanije koja upravlja sportskim klađenjem Bet3000. Ovo omogućava provajderu da nastavi da nudi sportsko klađenje – i onlajn i u prodavnicama – za sada. Oduzimanje licence od strane Zajedničkog organa za kockanje nemačkih pokrajina (GGL) privremeno je obustavljeno po jednoj ključnoj tački.

Šta se desilo?

U julu 2024. godine, GGL je oduzeo licencu kompaniji Bet3000 za obavljanje sportskog klađenja – sa trenutnim dejstvom na snagu. Razlog za to su navodna kršenja ključnih odredbi Državnog ugovora o kockanju iz 2021. godine u onlajn poslovanju, posebno u pogledu ograničenja depozita i uloga (članovi 6c, 6h i 6i Državnog ugovora o kockanju). GGL je smatrao da je ovo pokazatelj nepouzdanosti provajdera i stoga je naložio trenutno oduzimanje licence.

Ovo je ono što sud kaže:

Upravni sud u Haleu je sada razjasnio da je neposredno sprovođenje bilo nezakonito. U svojoj detaljnoj odluci, sud posebno ističe:

• Nesrazmernost: GGL nije adekvatno razmotrio ekonomske posledice za Bet3000. Neposredno prekidanje profesionalne prakse bez odluke o suštini slučaja dozvoljeno je samo u izuzetnim slučajevima.

• Neadekvatno razmatranje: Sud je kritikovao GGL zbog toga što nije napravio razliku između onlajn poslovanja i poslovanja u fizičkim prodavnicama. Navodni prekršaji odnosili su se isključivo na onlajn prodaju, a ne na klađenje u fizičkim prodavnicama.

• Sloboda zanimanja: Neposredna izvršnost oduzimanja licence krši slobodu zanimanja zaštićenu članom 12. Osnovnog zakona.

Zašto je odluka važna?

Slučaj pokazuje da sudovi nameću visoke pravne standarde kada se mešaju u ekonomsku održivost pružalaca usluga kockanja. Opšta pretpostavka da je pružalac usluga „nepouzdan" nije dovoljna – potrebni su konkretni i razumljivi razlozi, uključujući i one koji se odnose na određeni distributivni kanal.

Za provajdere poput Bet3000, to znači da čak i u slučaju stvarnih prekršaja postoji pravo na diferenciranu zvaničnu i sudsku reviziju.

Šta ovo znači za igrače i dobavljače?

Za sada, odluka nema neposrednog uticaja na igrače. Međutim, provajderi dobijaju važan signal: organ za kockanje ne može jednostavno odmah opozvati svaku licencu – transparentnost, proporcionalnost i pregled svakog slučaja ponaosob su neophodni.

Zaključak:

Pobeda na etapi za Bet3000 – i znak za GGL

Odluka Upravnog suda u Haleu jasno stavlja do znanja da regulacija kockanja mora biti u skladu sa vladavinom prava. Vlasti ne smeju delovati „silom", već moraju da se pridržavaju zakonskih zahteva i Osnovnog zakona.

Automatski prevedeno:
pre 8 meseci
dersus

Advokat Karim Veber je napustio G&L?

Takođe: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=f45iFMbmiVc&t=5s

Automatski prevedeno:
fros7byte
pre 8 meseci
dersus

Da, prema advokatskoj firmi, on je sada samozaposlen

Automatski prevedeno:
pre 7 meseci
dersus

Vesti iz Austrije!

Možete sami da procenite da li je to zaista istina. Poznajem nekoliko ljudi koji su dobili potpuno isti imejl od ove advokatske firme.

Odlične vesti! Prve isplate su u toku, a Stejk, još jedan kazino sa sedištem u Kurasau, počeo je da nadoknađuje igrače iz Austrije.

Pozadina: Onlajn kazina licencirana na Kurasau, uključujući Stake, Bitstarz, MrBet i Selectbet, nisu legalna u Austriji. Svako ko je tamo izgubio novac može da nadoknadi svoje gubitke.

I ovo nije samo teorija:

Sada imamo prvi pravi dokaz o otplati.

file

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
pre 7 meseci
dersus

Takođe sam dobio ovu e-poštu od finansijera parnica sa kojim sam jednom kontaktirao..... generalno, imam osećaj da finansijeri parnica pokušavaju da privuku kupce otkako su pokrenuti postupci za povredu autorskih prava.

I dalje mi deluje čudno.....

Automatski prevedeno:
pre 7 meseci
dersus

To je odlično, ali nažalost ništa se ne dešava na Malti ili na PokerStarsu.

Automatski prevedeno:
pre 7 meseci
dersus

Trud se polako uliva... Već sam došao do tačke gde bih, ako bi mi neko ponudio 50 posto, to prihvatio...

Ali znam tačno ako to uradim, onda će trebati tačno 7 dana i isplate će teći kao iz kabla... srećno dete hehe

Automatski prevedeno:
rapsi123
pre 7 meseci
dersus

Sa 50% možeš mi pušiti guzicu hahaha

Nikad to ne prihvati, da li je moguće? Oni nastavljaju u drugim zemljama i imaju dovoljno novca...

Automatski prevedeno:
voizua92
pre 7 meseci
dersus

U pravu si, znaš da imam 70% invaliditeta organa i ne znam koliko mi je još ostalo, a želim da usrećim svoju decu, a to mogu samo dok sam živa - dobijam penziju od 1209 dolara, a sada kada je sve skuplje, imam fiksne troškove od 1203 dolara, dobijam pomoć za stanovanje od 180 dolara i od toga živim (ili bolje rečeno vegetiram), ne ostaje ništa, a želim da ih usrećim da uvek imaju lepu uspomenu na mene.

Automatski prevedeno:
rapsi123
pre 7 meseci
dersus

Vidite li to? (Bilo je pre 3 nedelje) Kada dobijem napad, nivo kiseonika mi padne na 86, a puls... pa, nemam pojma kako sam to preživeo. Srećom, prijatelj je bio sa mnom. Ako se to desi kada sam sam, onda sam to prebrodio. Mislim da me sada razumete. file

Automatski prevedeno:
rapsi123
pre 7 meseci
dersus

Samo želim da uživam u ovom vremenu još malo, a nažalost nemam vremena da čekam...

Automatski prevedeno:
Simsalabim je izbrisao post
pre 7 meseci
dersus

Upravo sam videla gospođicu Grin i njenih „TOP 10 slotova u Austriji" - verovatno nastavljaju kao i pre, zar ne? 😉

Automatski prevedeno:
1...127 128 129...136
Idi na stranicuod 136 stranica

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $2,000!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.