NaslovnaForumKazinaKinbet - Isplata maksimalno 500 evra svake 2 nedelje.

Kinbet - Isplata maksimalno 500 evra svake 2 nedelje. (strana 4)

19.582 pregleda 120 odgovora |
pre 1 godinu
|
1...3 4 5...7
Dodajte post
pre 1 godinu
grrsgb

Dozvolite mi da vam postavim pitanje. Da li mislite da je vredno pretnji da ih prijavite putem ćaskanja uživo? Ili će to otežati moj slučaj?

Automatski prevedeno:
skoliosp
pre 1 godinu
gbrs

U nekim slučajevima, igrači su u raznim kazinima izjavili da im je to pomoglo, ali šta je zaista istina ne znam.

Pre bih rekao da na ovaj način mogu da prestanu da razgovaraju sa vama i svaki put kada nešto napišete u ćaskanju oni će ga zatvoriti ili bi mogli da ga onemoguće. Video sam to i ranije, pa bih radije bio hladan i pokušao da budem strpljiv. Ako ne možete da dobijete novac i bilo šta rešite sa kazinom, onda ćemo pokušati da pomognemo kao što sam pomenuo. Pretnja kazinu i nepristojnost definitivno neće pomoći u situaciji, ja lično mislim. 🙂

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
gbrs

U redu hvala, slažem se sa tobom, u celoj komunikaciji sa njima bio sam veoma ljubazan jer se bojim da će mi biti gore. Zadržaću ovaj lik kako bi pokazali isto poštovanje.

Automatski prevedeno:
skoliosp
pre 1 godinu
gbrs

Definitivno ne treba dozvoliti sebi da budete frustrirani, iako znam da igračima neke situacije nisu prijatne i ponekad izgube volju za strpljenjem. Ponekad im ne zameram, ali u velikoj je prednosti onaj ko to može da kontroliše.

Automatski prevedeno:
Jaroslav
pre 1 godinu
dersgb

Hej,

Nažalost, kao što se očekivalo, nisam dobio svoj novac.

Kako mogu da uložim žalbu?

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
gbrs

Daću im i ovaj dan, ako mi ne daju danas, sutra ću ih prijaviti.

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
grrsgb

Upravo sam ponovo razgovarao sa njima i rekli su mi da trenutno proveravaju moje zahteve za povlačenje i da će me odmah obavestiti. Pa čekam danas pa ćemo videti.

Automatski prevedeno:
Sioux
pre 1 godinu
dersgb

Hej,

Nažalost, kao što se očekivalo, nisam dobio svoj novac.

Kako mogu da uložim žalbu?

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
gbrs

Samo koristite ovu vezu i pišite našem timu sa svime što vam je potrebno. Ako želite da vidite šta možete očekivati od celog procesa, samo otvorite ovaj vodič .

Ako nešto ne radi ili ako imate još pitanja, slobodno ih dodajte.

Automatski prevedeno:
skoliosp
pre 1 godinu
grrsgb

Upravo sam ponovo razgovarao sa njima i rekli su mi da trenutno proveravaju moje zahteve za povlačenje i da će me odmah obavestiti. Pa čekam danas pa ćemo videti.

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
gbrs

Ako se ništa ne desi, slobodno koristite link koji sam podelio u prethodnom odgovoru.

Ali bio bih srećan da ti nije potrebno i da bi ti platili.😕

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
czrsgb

Da li neko ima iskustva sa kinbet kabinetom? Da li je ikada nekome isplatio novac?

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
grrsgb

Iz mog iskustva, isplati se nakon 20-ak dana.

Automatski prevedeno:
janzimmel98
pre 1 godinu
czrsgb

Da li neko ima iskustva sa kinbet kabinetom? Da li je ikada nekome isplatio novac?

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
skrsgb

Zdravo, mislim da vam nedostaje informacija od drugih igrača ovde. Slobodno pregledajte temu i pogledajte.

Imate li novca koji čekate? Ako imate iskustva ovde, slobodno nas obavestite i ako se nešto desi, pokušaćemo da pomognemo. 🙂

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
hursgb

Dana 13. maja 2025. godine, zatražio sam isplatu 500 evra na moj Skrill nalog. Ovaj iznos nije prebačen od tada, iako politika isplate Kinbet kazina navodi maksimum 5 radnih dana. Čet uživo i korisnička služba uvek kažu da će biti isplaćeno, samo budite strpljivi. Već sam imao isplatu početkom maja, koju je Kinbet izvršio, ali sada ne isplaćuju, samo obećavaju. Ne odgovaraju na imejl sa žalbom, samo je njihov automatizovani sistem naznačio da su primili moje pismo.

Automatski prevedeno:
skoliosp
pre 1 godinu
hursgb

Zdravo! Jesi li dobio/la isplatu posle 20 dana?

Automatski prevedeno:
Anonymized1083
pre 1 godinu
hursgb

Dana 13. maja 2025. godine, zatražio sam isplatu 500 evra na moj Skrill nalog. Ovaj iznos nije prebačen od tada, iako politika isplate Kinbet kazina navodi maksimum 5 radnih dana. Čet uživo i korisnička služba uvek kažu da će biti isplaćeno, samo budite strpljivi. Već sam imao isplatu početkom maja, koju je Kinbet izvršio, ali sada ne isplaćuju, samo obećavaju. Ne odgovaraju na imejl sa žalbom, samo je njihov automatizovani sistem naznačio da su primili moje pismo.

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
gbrs

Da li sam dobro razumeo da niste dobili nikakve informacije u vezi sa vašim poslednjim povlačenjem sredstava?

Da li se na vašem nalogu prikazuje kao „na čekanju"?

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
hursgb

Odgovaraju putem ćaskanja uživo i kažu da će platiti iznos. Imaju imejl adresu na koju sam pisao, ali nisam dobio odgovor odatle. Ali u redu, sačekaću 14 dana. Hvala vam puno na interesovanju!

Automatski prevedeno:
Anonymized1083
pre 1 godinu
gbrs

Nadamo se da će to rešiti pre nego što prođe vremenski period, ali svakako nas obavestite o svim novostima.

Automatski prevedeno:
Anonymized1083
pre 1 godinu
grrsgb

Da, primio sam ga posle tačno 20 dana, a prilikom drugog povlačenja koje sam izvršio posle nekog vremena, ponovo sam ga primio za 20 dana.

Automatski prevedeno:
Anonymized1083
pre 1 godinu
hursgb

Zdravo! Imam isti problem, čekam od 30. maja, sada je 11. jun. Takođe sam tražio za Skril nalog. Jesi li konačno dobio novac?

Automatski prevedeno:
Anonymized1083
pre 1 godinu
gbrs

Dozvolite mi da se držim podalje, verovatno je prevara

Automatski prevedeno:
1...3 4 5...7
Idi na stranicuod 7 stranica

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
TaDa Logo
Podelite kako ste ostvarili pobede na TaDa Gaming slotovima i ostvarite još jednu šansu za dobitkom!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.