Upravo sam dobio odgovor. Sramota vas je, sramota vas je kako ste partneri u takvoj prevari. Partner ste ilegalnih sajtova koji varaju ljude. Svi ovde moraju da pročitaju moju tvrdnju i tvoj odgovor, sramota vas bilo... tako odvratno.
Automatski prevedeno:
Gigig
Srebro
pre 10 meseci
Recite mi kako su svi zahtevi rešeni od strane vas ili koliko je rešio korisnik i kako ste ih podesili da budu rešeni radi vaše udobnosti?
Automatski prevedeno:
Lottie48
mulattis
Dijamantski
mulattis
pre 10 meseci
Koje??
Automatski prevedeno:
mulattis
Lottie48
Platinasti
Lottie48
pre 10 meseci
Dakle, možete li mi poslati spisak poštom? ...
mulattis@hotmail.com
Automatski prevedeno:
Praky
Dijamantski
pre 10 meseci
Momci, stvarno mi je potrebno da znam identitet ovih trgovaca.
Sajbgeu London
Plejcentr London
Kobea Liverpul
Može li mi neko pomoći, molim vas??
Automatski prevedeno:
Lottie48
mulattis
Dijamantski
mulattis
pre 10 meseci
Uradiću
Automatski prevedeno:
mulattis
Lottie48
Platinasti
Lottie48
pre 10 meseci
Hvala puno 🙏🏽
Automatski prevedeno:
Pyne1688
Lottie48
Dijamantski
Lottie48
pre 10 meseci
Loti48, da li bi mogla da mi pošalješ i meni spisak... Objavljujem kompanije, ali nikada ne dobijam odgovor. Hvala puno.
charmainepyne88@hotmail.co.uk
Automatski prevedeno:
Lottie48
Pyne1688
Dijamantski
Pyne1688
pre 10 meseci
Uradiću
Automatski prevedeno:
dbeasley41996
Srebro
pre 10 meseci
Zdravo ljudi! Može li neko da pomogne oko dobijanja povraćaja novca od „Vision Pay-a"?
Takođe sam video nekoliko ljudi koji kažu da su dobili povraćaj novca od: lyrbyt - ali nije pomenuto kako. Da li neko ima saznanja o tome? Bio bih vam zahvalan na svakoj pomoći!
Automatski prevedeno:
dbeasley41996
Srebro
pre 10 meseci
Takođe, da li je neko ikada pronašao pomoć na mreži DG B, na čemu bih bio veoma zahvalan!
Video sam da je neko dobio povraćaj novca od strane 'wert' - da li neko ima kontakt podatke za njih?
Rado ćemo razgovarati putem imejla ako želite!
Automatski prevedeno:
Gigig
Srebro
Gigig
pre 10 meseci
Hej, ostalo je još 20 sati, a ti misliš da ćeš se vratiti tražeći druge informacije kako bi imao još 7 dana. Ono što mi se desilo je neprihvatljivo, ljudi, svi morate da pročitate jer je stvarno loše i stvarno tužno.
Hey 20 hours left and you think you will come back asking for other information so you can have other 7 days. What happened to me is unacceptable guys everyone of you have to read because guys is really bad and really sad
Automatski prevedeno:
pre 10 meseci
I šta se desilo? Upravo ono što sam rekao gore. Sramota je i kunem se da ovo iznosim u javnost jer možda niste njihovi partneri sa maskom superheroja.
Automatski prevedeno:
Lottie48
Lupin
Dijamantski
Lupin
pre 10 meseci
Zdravo Lupine - jesi li još uvek ovde? Takođe sam ti poslao par imejlova jer si ljubazno ponudio svoju pomoć kao što je gore navedeno, ali nisam imao odgovora.
Automatski prevedeno:
Aellis
Platinasti
pre 10 meseci
Da li ljudi zaista dobijaju povraćaj novca od Swipez-a / Dsol-a? Ako jeste, da li neko ima imejl adresu koju dobijate kada obrade povraćaj novca? Zvuči previše dobro da bi bilo istinito.
hvala
Automatski prevedeno:
Robster5
Aellis
Platinasti
Aellis
pre 10 meseci
Slao sam im imejlove više puta poslednjih 7 dana, ali nisam stigao nigde, imam oko 9 transakcija sa njima u vrednosti od oko 10 hiljada funti.
Automatski prevedeno:
Robster5
Aellis
Platinasti
Aellis
pre 10 meseci
Poslao sam im imejl
više puta i nisam dobio odgovor, prošlo je oko 10 dana
Automatski prevedeno:
svdk9gvg68
Platinasti
pre 10 meseci
Basi preko je Cardaq.co.uk, drugi su rekli da je moguće povezano sa smpay-om ranije u ovoj temi
Automatski prevedeno:
LizzieCG
Dijamantski
pre 10 meseci
Potrebna mi je pomoć. Rečeno mi je da mogu dobiti povraćaj novca, ali samo putem kripto novčanika. Nikada nisam uplatio novac putem kriptovaluta, ali kažu da ne mogu da vrate novac ni na koji drugi način. Šta da radim?
Automatski prevedeno:
Robster5
LizzieCG
Platinasti
LizzieCG
pre 10 meseci
Koji trgovac to nudi?
Automatski prevedeno:
Aellis
Robster5
Platinasti
Robster5
pre 10 meseci
Robe, nisam siguran da li si odgovorio na moju objavu, imejl kaže da jesi, ali ništa nije objavljeno.