Zdravo,
Vidim koliko je ova situacija emotivna za tebe i to uopšte ne odbacujem. Ali molim te da shvatiš ovu važnu stvar:
Ne znam detalje vaše žalbe niti ishod koji ste dobili. Nisam deo Tima za žalbe i nisam upoznat ni sa kakvim dokazima koji su pregledani. To znači da ne mogu ovde ništa konkretno da branim ili objašnjavam.
Ako želiš da nastaviš da razgovaramo o ovome sa mnom ovde na forumu, zaista mi je potrebno da budeš precizniji u vezi sa tim šta se tačno dogodilo i sa kojim delom odluke se ne slažeš. I molim te, učini to bez nazivanja nas prevarantima ili partnerima bilo čega nezakonitog, jer to samo gradi zid između nas i onemogućava svaki razgovor.
Trenutno, čini mi se kao da očekuješ da opravdam nešto u šta nemam uvid, a to ne vodi nikuda dobro ni za jedno od nas. Mi smo dvoje ljudi koji razgovaraju. Jedan pokušava da razume situaciju, a drugi je povređen i ljut. Razumem to. Ali možemo napredovati samo ako razgovaramo jedno s drugim, a ne jedno s drugim.
Ako želiš da objasniš šta tačno smatraš nepravednim, tu sam da te saslušam. Ako je jedini cilj da nas napadnu, onda ne mogu ništa korisno da dodam.
Automatski prevedeno: