Uplate su im vršene britanskom kreditnom karticom, tako da se nadam da sam ipak pokriven članom 75. Poslao sam mu imejl, prijaviću ga kiparskim vlastima ako ne odgovore.
Zdravo, želim da te bombardujem, imam BitSent, Goriwiri, Coinshop, depozit od strane Crypto, Foamlime, kako bih mogao da napišem ovu e-poštu, molim vas, koja ovlašćenja uključujem?
Takođe se pojavljuju kao Tekkor... Pokušavam da dobijem informacije o ovoj odgovarajućoj dobi... nikada ne odgovaraju na imejlove
Automatski prevedeno:
potatotom
Srebro
pre 8 meseci
Zdravo svima,
Uspeo sam da dobijem pristup Mastercards Merchant API-ju tako da mogu da pretražim podatke o trgovcima.
Ako nekome zatrebaju, proveriću ih za vas.
Potrebne su mi što više informacija koliko i vi, ako imate samo ime trgovca, to je u redu, ali će pretraživati samo ako ime sadrži najmanje 10 karaktera.
Moj ukupan iznos nije bio ni približno isti kao tvoj. Tvoj je zaista složen i u pitanju je mnogo novca. Nije ni čudo što traje dugo. Nisam čak ni dobio odgovor od ČNB-a, ali sam dobio povraćaj novca.
Mogu vam dati informacije koje imam, zaista je zbunjujuće jer se već neko vreme bavim tim.
pa mislim da je trvers/tregain https://gainkit.com/
registrovano na adresi Siti Roud 128, London. Takođe sam proverio i Destrim (deserLTD) je bio registrovan na istoj adresi Siti Roud 128, u zgradi kompanije, ali je prestao da postoji 2022. godine.