Želim da ponudim nešto svima vama ovde — ako mi neko može pomoći, jer iskreno, nemam više strpljenja. Iscrpljen sam od traženja trgovca, odbijanja od strane banaka itd.
U poslednjih mesec dana sam obavio nekoliko transakcija preko Revolut-a, a pre nekoliko meseci sam imao 14 uspešnih sporova, gde sam dokazao svoj slučaj objašnjavajući da je trgovac bio umešan u lažno predstavljanje i obmanjujuće prakse, u skladu sa odeljkom 15.1 Visa-e.
Međutim, u mom najnovijem sporu, banka ga je odbila odmah nakon što sam pomenuo kazino/kockanje.
Sada imam neke transakcije vredne oko 5.000 evra iz prošlog meseca obavljene mojom kreditnom i debitnom karticom i želim da pokušam sa povraćajem sredstava za „neprimljenu robu i usluge". Ali banka postavlja pitanja i traži dokaze, a ja nisam siguran kako da odgovorim.
Takođe imam oko 4.500 evra od pre oko 23 meseca vezano za Naudapi, što je uplaćeno putem bankovnog transfera.
Ako neko ovo pročita i imao je uspešne slučajeve povraćaja sredstava, želeo bih da ponudim 20% novca koji povratim od ovih povraćaja sredstava u zamenu za pomoć u tom procesu.
Imejl: albanalbania54@gmail.com
Automatski prevedeno: