Zdravo Keli, molim te, možeš li mi pomoći sa kontakt informacijama? Nufcfan1999@outlook.com
Zdravo, jesi li dobio/la neke informacije?
Jesi li pronašao/la neke informacije?
Zdravo, jesi li dobio povraćaj novca od Mbmramp-a? Ili povraćaj novca preko banke?
Zdravo, da li neko ima informacije o aplikaciji nikotpf peak gear? Ne mogu da pronađem koga da kontaktiram u vezi sa povraćajem novca. Hvala.
nikotpf i BigPro, da li neko ima informacije o tome kako dobiti povraćaj novca za ovo?
Postaviću svoj imejl ako neko ima informacije, hvala
jm21516@hotmail.com
Zdravo Keli, mogu li dobiti informacije, molim te?
Nisam 100% siguran u vezi ovoga, ali bi moglo biti, pošto je i destrim sličan posao monetizacije na društvenim mrežama.
Neke adrese i opisi usluga koje pružaju neke od ovih prodavnica otpada.
-kugla
-klmnt
-opttxr
-ekoprizma
-Šifra
Zdravo
Mogu li dobiti pomoć oko toga kako da dobijem povraćaj novca od sledećih, molim vas?
DSOLPEJ
BIGPRO
VRH NIKOTPF
Blgvzr
AL ART
Tekkors
isplata
Hvala unapred
imejl je jm21516@hotmail.com
Ne... Nikotpf*softpulse rešenja su to bila za mene.
Elegro, Nito-Tek i Nju Enertia (softpuls rešenja) svi tvrde da - „nismo u mogućnosti da vas identifikujemo kao klijenta naše usluge" itd.
Zdravo, jesi li dobio/la nešto o Dct*aiart-u, Tartu-u i blgwzr-u?
Zar nisu oni, već sam poslao imejl.
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali:youremail@gmail.com
Link će isteći za 72 časa.
Proverite svoj "Spam" ili "Promotions" folder ili kliknite na dugme ispod.
Konformacioni e-mail je poslat ponovo.
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Davanjem svoje e-mail adrese, vi se slažete sa našim Uslovima i Pravilima, kao i Politikom Privatnosti
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali: youremail@gmail.com
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.