Mislim da jesam, jer sam dobio potpuni povraćaj novca, ali čak ni ne znam ko je to bio, samo sam poslao gomilu imejlova onima za koje sam mislio da su povezani. Mogu ti ih poslati ako mi pošalješ imejl. jm21516@hotmail.com
I think i must of as i got refunded in full but i dont even know who it was i just sent a bunch of emails to ones i thought were linked. I can send you them if you email me jm21516@hotmail.com
Jesi li našao kontakt informacije za ASOETA i GITLID, to su moje poslednje dve?
Hey Did you find any contact info for ASOETA & GITLID they are my last two
Automatski prevedeno:
pre 6 meseci
Zdravo Kloe
Asoeta je dota2stor
Do sada su mi vratili novac za tri od oko 25 transakcija.
oni su takođe Astoredo
support@dota2store.online
Morao sam da šaljem imejlove više puta i tražili su informacije koje su već poslate, onda su konačno juče tražili prvih 6 i poslednje 4 cifre kartice koje sam dao, a onda oko tri sata kasnije stigli su prvi povraćaji novca. Jurim za odmorom.
Zbog načina na koji funkcionišu blokčejn transakcije, sve uspešne transakcije su konačne — kada se potvrde na blokčejnu, ne mogu se otkazati ili vratiti. Ovo je takođe navedeno u odeljku [17/35] naših Uslova i odredbi .
Uz to rečeno, da li je bilo nešto što nije prošlo kako se očekivalo ili je delovalo pomalo zbunjujuće? Tu sam da pomognem ako nešto nije jasno.