NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 110)

od kirekin
|
2.101.814 pregleda 14.497 odgovora |
1...109 110 111...787
Dodajte post
DynamoHarry

da li vam je ovo rečeno ili nekome govorite

Automatski prevedeno:

da li je neko imao posla sa Gladis Technologies

Automatski prevedeno:
Jasmo079

Da budem iskren

ovi zvuče lukavo

nisam našao ništa na Guglu u vezi sa njima

povraćaj sredstava kod vaše banke

Automatski prevedeno:

Banke obično ne znaju ništa o šemama pružaoca platnih usluga.

To je samo standardni odgovor banke, samoovlašćen, sopstvenom krivicom. Banka je odgovorna ako povrati 3DS transakcije.

Međutim, banka bi morala da ispuni svoju obavezu brige i da u skladu sa tim prijavi transakcije Mastercard-u kako bi trgovci bili blokirani. To je skoro savršen način za pranje novca. Nema mogućnosti povraćaja sredstava jer nedostaju računi itd.

Automatski prevedeno:
xxkjxx

Šta ste prijavili banci kada ste uspešno izvršili povraćaj sredstava? Koliko vam je trebalo da vratite naplatu? Zaglavio sam sa Revolutom. Hvala vam

Automatski prevedeno:
Glamors12

Rekao sam im da pokrećem trgovački spor zbog toga što mi je kompanija zatvorila račun i ne vratila sredstva. Takođe sam im rekao da je u mojoj zemlji (Ujedinjenom Kraljevstvu) nezakonito da vam dozvole da koristite njihovu platformu

Automatski prevedeno:

Moji povraćaji sredstava su trajali nekoliko nedelja. Manje od mesec dana. Nisam imao sredstava na računu, ali sam imao povraćaj novca

Automatski prevedeno:

Uložio sam žalbu na odluku Svedbanke (gore) njihovom ombudsmanu za klijente.

Automatski prevedeno:

Imam oko 4700 funti transakcija sa Santedom putem otvorenog bankarstva. Danas sam kontaktirao svoju banku i pokušao da pokrenem spor, ali oni nisu imali ništa od toga jer sam dobio transakciju nazad od Santede u nekom trenutku, pokušao sam da kažem da su upravo uradio ovo da bi me angažovao i deponovao sredstva, ali ovo je palo na gluvo uho, bilo kakav savet ili zvuči kao izgubljen slučaj? Takođe sam bio u kontaktu sa finansijskim ombudsmanom koji mi je danas objasnio situaciju da vidim da li oni mogu nešto da urade povodom ovoga

Automatski prevedeno:
grantyoung6

Tbh Pokušao sam da dobijem banku novca iz otvorenog bankarstva i bukvalno nema šanse jer ne možete podići povraćaj sredstava. Pokušao sam da kontaktiram dobavljača plaćanja koji je bio VINTERMDSE oko 1800 i oni me sada jednostavno ignorišu tako da ni oni nikada neće vratiti novac. Jedini način da ga vratite je ako vam Santeda vrati novac, nisam siguran za finansijskog ombudsmana jer nisam otišao tim putem. Osećam kao da sada imate odbijenicu od banke, možete im prkosno kontaktirati da vidite da li vam mogu pomoći. Možete pokušati da im kažete da imate blok za kockanje na vašoj kartici, da ste ranjiva osoba i kompanija je koristila pogrešan kod trgovca da zaobiđe blok za kockanje na vašoj kartici, id napišete potpuno pripremljenu izjavu

Automatski prevedeno:
xxkjxx

Kada sam razgovarao sa bankom o istoj stvari, oni su rekli mmmm pa to nije prevara jer ste izvršili uplate, razumemo vašu situaciju, ali ne možemo pomoći.

Automatski prevedeno:

Tbh sumnjam da će bilo koja od ovih sumnjivih kompanija vratiti novac. Oni žele da pljačkaju igrače, pa će uzeti sve što dobiju. Njihova klasična žrtva su britanski igrači koji su na Gamstopu, jer znaju da će ljudi sa zavisnostima potrošiti gomilu novca

Automatski prevedeno:

Voleo bih da postoji neki način da se Santeda sruši u UK na isti način na koji su upozoreni i kažnjeni u Francuskoj i Australiji 😡

Automatski prevedeno:
Renegade99 je izbrisao post

Da, sva njihova kazina odbijaju povraćaj novca - previše su uzbuđeni zbog ubijanja prevare ranjivih ljudi putem ilegalnih metoda plaćanja

Automatski prevedeno:
Lottie48

Imate li e-poštu za Enigmu?

Automatski prevedeno:
Keiji

Imate li Enigma kontakt e-poštu

Automatski prevedeno:
jimbrooke86

Da li ste pokušali da osporite transakciju svojoj banci?

Automatski prevedeno:

lol pa sam se požalio cegu i oni su stali na stranu kazina. Kakva šala, bukvalno su mi ukrali novac. Ovo su napisali, meni to čak i nema smisla, samo zvuči kao gomila zezanja.

Operater je, po mišljenju CEG-a, postupio u skladu sa javnom informacijom na svojoj veb stranici, na koju se Operater pozivao, kao i dao propratne izjave.

Igrač je svoju tvrdnju zasnovao na (navodnom) kršenju norme (nezakonita radnja). Čak i da je to slučaj, što CEG nije mogao da utvrdi, relativni aspekt protivpravnosti znači da je norma koju je prekršio počinilac morala biti kodifikovana kako bi se zaštitio interes koji je oštećen. Međutim, norma na kojoj je igrač zasnovao svoju tvrdnju u ovom konkretnom slučaju ne prolazi test relativnosti. Šta god da se radi o navodnom kršenju neke norme, kao posledica nepolaganja testa relativnosti, smatra se da je Operater postupio u skladu sa pravilima i propisima koji se odnose na pitanja koja se odnose na igrača.

Automatski prevedeno:

Dobio sam odgovor iz banke sada nakon skoro 60 dana. Oni ne pokreću žalbu. Po njima sam sam odobrio isplate. Dakle, ne možemo ništa da uradimo. Banke imaju leđa ovim svinjama. Tako da sam sada zatvorio tvoj račun u toj banci. Oni mogu povući

Automatski prevedeno:
1...109 110 111...787
Idi na stranicuod 787 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti