Da, mnogo sam čuo da je Monzo užasan, pa sam pomislio da pokušam, nisam siguran da li je Monzo vratio novac jer su povraćaji i dalje u toku, ali mi je Dosean odmah vratio novac.
Yeah I heard a lot about Monzo being awful, so thought I’d give it a go, not sure if Monzo did the refund though as the chargebacks still going on but docean refunded me immediately
Automatski prevedeno:
pre 7 meseci
Hej na Monzu, jesi li im dao račun kada si osporavao transakciju? Ili si kliknuo na „nastavi bez dokaza" x
Automatski prevedeno:
Badger23
Platinasti
Badger23
pre 7 meseci
Probaj ovo..
https://renmakesvetrch.com/
Ren je igrač CS2...
Try this ..
https://renmakesmerch.com/
Ren is a cs2 player......
Automatski prevedeno:
pre 7 meseci
Alternativno, Renegades su esport tim koji igra CS2
Automatski prevedeno:
Jayjay08080808
Srebro
pre 7 meseci
Zdravo ljudi, pokušavam da pročitam neke stranice, ali poprilično njih! Voleo bih da mi pomognete ako je to u redu.
Iz Velike Britanije sam i glupo sam se kockao na nelicenciranom sajtu za klađenje. Međutim, 18. novembra sam shvatio da stvari izmiču kontroli i zatražio sam da me blokiraju. Poslao sam im imejl oko 8 puta navodeći da imam zavisnost i da želim da mi se nalog blokira što pre i na što duže vreme. To pokazuje da to rade pod svojim uslovima i odredbama i uprkos tome što su primili moje imejlove, odgovarali su mi nudeći bonuse da ostanem iznova i iznova.
U svakom slučaju, podneo sam zahtev za povraćaj sredstava kod tri banke. Dve banke su pristale i vrše povraćaj sredstava jer imam sve dokaze iz imejla - pod nečim oko „usluge nisu primljene".
Samo se pitam kakve su mi šanse da ih dobijem? Čitao sam na internetu da su male, a banka mi je rekla da pošto je u pitanju kockanje, to prikupljaju samo kao zalog dobre volje.
hvala unapred
Automatski prevedeno:
Rex112
Badger23
Srebro
Badger23
pre 7 meseci
Zdravo
Kako znaš da su to oni?
Automatski prevedeno:
Pyne1688
Dijamantski
pre 7 meseci
Veče svima,
Da li je neko stigao do nečega sa Cstonli-jem, Digitlid-om i Doset-om??
Automatski prevedeno:
DynamoHarry
Dijamantski
pre 7 meseci
Informacije o kompaniji „Delit"
Automatski prevedeno:
Badger23
Platinasti
Rex112
pre 7 meseci
Zdravo
Kako znaš da su to oni?
Hello
How do you know it's them?
hej
hur vet du att det är dom
Automatski prevedeno:
pre 7 meseci
Ne znam da li su to oni, samo ono što sam mogao da zaključim iz nekoliko pretraga na Guglu.
Automatski prevedeno:
Badger23
Platinasti
Pyne1688
pre 7 meseci
Veče svima,
Da li je neko stigao do nečega sa Cstonli-jem, Digitlid-om i Doset-om??
Evening everyone,
Has anyone got anywhere with Cstonli, Digitlid and Doset??
Automatski prevedeno:
pre 7 meseci
Cstonli će biti veb prodavnica skinova ili drugih povezanih veb prodavnica za CounterStrike igre.
Koji je tačno, svako može da pretpostavi jer ih ima dosta.
Mislim da je to razlog zašto su izabrani, lako ih je skratiti i promeniti ime u nešto novo i teško ih je pronaći putem Gugl pretrage.
Automatski prevedeno:
Badger23
Platinasti
pre 7 meseci
Da li neko ovde ima kontakte u Masterkardu osim onih koji se obično bave korisničkom službom?
Automatski prevedeno:
Badger23
Jayjay08080808
Platinasti
Jayjay08080808
pre 7 meseci
Da li su to Masterkard ili Viza?
Većina prodavaca, čim vide povraćaj sredstava, odmah vraćaju novac jer ne žele pažnju i potencijalne kazne od strane šema kartica.
Neki će koristiti identifikaciju koju ste naveli prilikom registracije u kazino da bi napravili lažne fakture i rekli da ste primili robu/usluge.
Ako je to slučaj, potrebno je da objasnite banci šta se dešava, da im pokažete dokaze o razlogu (ne postoji CS:GO nalog na to ime itd.) i da ih zamolite da to eskaliraju do prethodnih arbitraža.
Srećno. Voleo bih da je moja banka tako razumevajuća.
Automatski prevedeno:
Anonymized1153
Badger23
Srebro
Badger23
pre 7 meseci
Nije to tako jednostavno... Niko tek tako ne čini nekome uslugu i vraća rezervaciju.
Mreže komuniciraju samo sa trgovcima ili njihovim bankama; stvarni korisnik nema ugovorni odnos sa mrežama. Mreže obezbeđuju infrastrukturu, banke je koriste, a vi koristite karticu koju je izdala vaša banka.
Možete lako zaustaviti rad ilegalnih provajdera i dobavljača platnih usluga tako što ćete omogućiti mrežama da prikažu banku primaoca na izvodu kreditne kartice. Na ovaj način, banka ostaje skrivena. Ako se banka prikaže, odmah imate referentnu tačku, umesto da budete usmereni kroz 374.293 miliona kapija sa nejasnim primaocima. Ako trgovac pogreši, brojni kupci će verovatno kontaktirati svoju banku, a banke istražuju samo donekle.
Mreža je zastarela; proces plaćanja se može programirati po želji, i to je problem.
Banka -> PSP -> Mušterija, ne inače
A ne preusmeravanje GW1 - GW2 - GW3 - 4 itd.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Sarahlewis
Emyjay20
Srebro
Emyjay20
pre 7 meseci
Upravo sam nastavio bez dokaza
Automatski prevedeno:
sd80
Zlato
LizzieCG
pre 7 meseci
Potrebna nam je zajednička tabela gde svi možemo da navedemo detalje koje imamo umesto da tražimo ovde
We need a joint spreadsheet where we can all list the details we have instead of searching in here
Automatski prevedeno:
pre 7 meseci
Slažem se. Voleo bih da se organizujem kada završim pretragu. Ozbiljno ovo mislim...
Automatski prevedeno:
sd80
Kika199
Zlato
Kika199
pre 7 meseci
Još uvek tražim CDESHOP
Automatski prevedeno:
OlgaPola
Srebro
Badger23
pre 7 meseci
Probaj ovo..
https://renmakesvetrch.com/
Ren je igrač CS2...
Try this ..
https://renmakesmerch.com/
Ren is a cs2 player......
Automatski prevedeno:
pre 7 meseci
Hvala ti puno
Automatski prevedeno:
LizzieCG
Dijamantski
pre 7 meseci
CL2SK je Birmingem
Imao sam još jednu kompaniju pod nazivom CS2 Skins u Birmingemu, kojom upravlja CS Tech GmbH.
Automatski prevedeno:
Badger23
Anonymized1153
Platinasti
Anonymized1153
pre 7 meseci
Nije to tako jednostavno... Niko tek tako ne čini nekome uslugu i vraća rezervaciju.
Nisam siguran šta misliš? Poznaješ nekoga, ali želiš nešto zauzvrat? Izvini, mislim da je malo izgubljeno u prevodu 🙂
Mreže komuniciraju samo sa trgovcima ili njihovim bankama; stvarni korisnik nema ugovorni odnos sa mrežama. Mreže obezbeđuju infrastrukturu, banke je koriste, a vi koristite karticu koju je izdala vaša banka.
Tačno, donekle. Mi kao kupci imamo neformalni ugovor sa izdavaocima kartica po tome što je deo cene koju plaćamo za sve što kupujemo ovim karticama naknada koju MI efektivno plaćamo njima.
U Velikoj Britaniji, FCA postavlja standard pod nazivom „Potrošačka carina" koga se sve finansijske firme moraju pridržavati.
Masterkard ne ispunjava tu dužnost blokiranjem povraćaja sredstava protiv prevarnih, nelicenciranih i crnoberzanskih kazina.
Govoreći samo u svoje ime, naravno, SVO moje ponovno pogoršanje i neuspeh da kontrolišem zavisnost proizašli su iz početnog odbijanja moje banke da mi vrati novac. Mislio sam da mogu jednostavno da ga vratim. I 16.000 funti kasnije, evo nas!