Možeš time da obrišeš dupe 😀 Slatke su ove pretnje.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Sabine1984
LP2710
Dijamantski
LP2710
pre 6 meseci
Samo kažem da oni stoje iza tih kazina. Srećno, pravu sreću. Pogledajte novu objavu na fintelegramu.
Automatski prevedeno:
Majdkdl
Anonymized1153
Platinasti
Anonymized1153
pre 6 meseci
Ovo je bio njihov odgovor meni u kojem sam tražio broj licence njihove komisije za kockanje u Velikoj Britaniji i na koje ime bi depoziti bili navedeni na bankovnom izvodu 😂
Automatski prevedeno:
Heather123
Zlato
Majdkdl
pre 6 meseci
Ovo je bio njihov odgovor meni u kojem sam tražio broj licence njihove komisije za kockanje u Velikoj Britaniji i na koje ime bi depoziti bili navedeni na bankovnom izvodu 😂
This was there reply to me asking for there uk gambling comission licence number and what name would deposits come under on a bank statement 😂
Automatski prevedeno:
pre 6 meseci
Ne gubite više vreme pokušavajući da vratite novac iz kazina. Idite kod trgovca navedenog na vašem izvodu ili kontaktirajte banku da biste osporili naplate. A ako i kada dobijete novac vraćen, nemojte se ponovo stavljati u ovo. Vrtim se u krug već 3 godine. Ne isplati se.
Automatski prevedeno:
Majdkdl
Heather123
Platinasti
Heather123
pre 6 meseci
Da, ne mogu da ih nađem mnogo, mislim da bih pokušao sreću sa kazinom, šta kažete kada pošaljete imejl trgovcima i da li ste imali neke uspešne povraćaje sredstava preko banke?
Automatski prevedeno:
8x7rqrgfbc37
Zlato
pre 6 meseci
Zdravo - imam problema sa Velobetom. Moje transakcije su stigle kao:
nikotpf*urbanloft aplikacija
ID reči
Santeda
Fleksiker
Invkril
blicstrajk
XOR vizuelni sloj
većina je urađena preko Revolut-a, ali nekoliko preko Barcalys-a
Bio bih vam zahvalan za bilo kakav savet o bilo kom trgovcu i/ili da li da pokrenete povraćaj sredstava i kako.
Automatski prevedeno:
Anonymized1153
Majdkdl
Srebro
Majdkdl
pre 6 meseci
Zvuči pomalo kao Putin.
Ako urade ovo i ono, to će neminovno dovesti do eskalacije... haha
Automatski prevedeno:
8x7rqrgfbc37
svdk9gvg68
Zlato
svdk9gvg68
pre 6 meseci
Rekao si da si imao povraćaj novca kod kompanije Hupeiwe? Koja banka ga je prihvatila? Koji razlog navodiš?
Hvala
Automatski prevedeno:
svdk9gvg68
Platinasti
8x7rqrgfbc37
pre 6 meseci
Rekao si da si imao povraćaj novca kod kompanije Hupeiwe? Koja banka ga je prihvatila? Koji razlog navodiš?
Hvala
You said you had a chargeback with hupeiwe? Which bank accepted it? What reason do you give?
Thanks
Automatski prevedeno:
pre 6 meseci
Ja sam iz Virdžin banke, upravo sam im rekao da sam kupio elektronsku opremu od Huaveja, i oni su je prihvatili bez pitanja.
Automatski prevedeno:
8x7rqrgfbc37
Anonymized881
Zlato
Anonymized881
pre 6 meseci
Kako ste uspeli da izvršite povraćaj sredstava preko Barklisa? Hvala, molim vas.