Izgleda da je još nekoliko recenzija prošlo uspešno u vezi sa njihovim nezakonitim praksama.
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Anonymized916
Dijamantski
Anonymized916
pre 1 godinu
Da, trebalo mi je oko 5 pokušaja, a onda su to objavili. Direktor me je označio čim sam objavio, pa sam morao da to malo ublažim.
Automatski prevedeno:
Anonymized954
Dijamantski
pre 1 godinu
Da li je iko ikada jeo madžong bonkere ili žvakaće bombone?
Ove su odbijene u mojoj banci, ali su definitivno povezane sa kazinom.
Automatski prevedeno:
Anonymized881
Dijamantski
pre 1 godinu
Nadam se da bi neko mogao da pomogne sa imenom CRSH depozit na računu, ne mogu ništa da pronađem na forumu ili na mreži, uglavnom zato što pretraživači pretražuju „keš" i ne traže CRSH.
Automatski prevedeno:
Dt100
Dijamantski
Anonymized881
pre 1 godinu
Nadam se da bi neko mogao da pomogne sa imenom CRSH depozit na računu, ne mogu ništa da pronađem na forumu ili na mreži, uglavnom zato što pretraživači pretražuju „keš" i ne traže CRSH.
Hoping someone could assist with the name CRSH Deposit on the account, cannot find anything on the forum or online mainly as the search engines pick up "cash" and won’t search for CRSH.
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
probao/la to?
Automatski prevedeno:
Anonymized881
Dt100
Dijamantski
Dt100
pre 1 godinu
Hvala, pokušaću.
Banka je rekla da su to digitalne igre, pa sam probao Crush digital games jer na Guglu piše CRuSH digital, nisu se vratili, ali ću probati i ovu.
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Dijamantski
pre 1 godinu
Da li je neko imao posla sa 30bet.com? Pišem imejl u vezi sa povraćajem novca, ali nisam dobio nikakav odgovor. Poslao sam im moje 10-godišnje podatke o Gamstop-u i podatke sa sednice savetnika za kockanje i rekao im da podižem zahtev za povraćaj novca, ali još uvek ništa. Razmišljam da otvorim slučaj ovde:
Ni to niti Crush Digital Gaming izgleda nisu problem - obojima su poslali odgovor imejlom u kojem se navodi da nemaju nikakve veze sa njima. Barclays naplaćuje privremeni povraćaj novca, tako da će svi videti da li će osporiti/falsifikovati fakture.
Automatski prevedeno:
Anonymized881
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Samo uobičajeni uslovi o odgovornosti igrača itd. Barklikard mi je naplatio novac preko Kreativ Digital Solušns, a zatim su ga direktno vratili.
Automatski prevedeno:
daradda
Mizu
Platinasti
Mizu
pre 1 godinu
Zdravo Mizu, ne želim uopšte da te uznemiravam, ali jesi li dobio/la ono što si želeo/la? Možeš li da podeliš neke informacije sa nama? Bili bismo ti zahvalni.
Automatski prevedeno:
Anonymized916
Anonymized881
Dijamantski
Anonymized881
pre 1 godinu
Koji su bili kontakt podaci za kreativna digitalna rešenja? Pitao sam pre nekog vremena, ali nisam bio siguran da li su to tačni podaci.
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Anonymized881
Dijamantski
Anonymized881
pre 1 godinu
Zdravo Džime, ko je bio ovaj 30bet?
Automatski prevedeno:
Waldo1984
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 1 godinu
t To je bio moj odgovor
Automatski prevedeno:
Anonymized881
Anonymized916
Dijamantski
Anonymized916
pre 1 godinu
Nisam ništa direktno dobio od njih, pa mi je banka vratila novac. Zanimljivo je da su na mom izvodu imali isti maloprodajni broj kao E0000480, ali su iz Praga, a Creative iz Paname. Čim mi je Barclays privremeno uplatio novac, dan nakon što je Creative poslao povraćaj, direktno mi je to uradio.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Anonymized881
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Da, isto kao što je Valdo u osnovi imao
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Waldo1984
Dijamantski
Waldo1984
pre 1 godinu
Ok hvala, gubljenje vremena onda, sudeći po izgledu! Jesi li onda uradio povraćaj sredstava?
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Anonymized881
Dijamantski
Anonymized881
pre 1 godinu
Ok, gubljenje vremena, čak mi to ni ne šalju! Mislim da bi trebalo da budu povraćaji sredstava sa bankovnog računa, a onda sam dobio 3 za sknvrs, a jedan je Deserv(destream)