Moj slučaj prevare je otkazan jer je klasifikovan kao prevarena roba koju sam namerno odobrio, tako da ne mogu da ih osporim, ali to je bilo 11. Sada imam 16 u sporu sa trgovcem od prošle nedelje, tako da držim palčeve da dobijem povraćaj novca.
Koje korake ljudi preduzimaju sa Swipez-om sada kada je zatvoren? Da li je neko pokušao da pokrene pravni postupak?
Imam slučaj sa češkim ombudsmanom, ali mislim da oni mogu da dosuđuju samo aktivna preduzeća.
Da li je neko imao povraćaj novca od Bitpulz ili Softpulse Solutions? Kontaktirao sam obe kompanije i na kraju sam dobio odgovor od Softpulse-a, ali mislim da će me sledeći put pustiti nakon što tvrde da nisam pronađen na njihovom sistemu. Lojds trenutno odbija da pokrene povraćaj novca čak i na osnovu netačnih podataka za 14.7.
Iznenađujuće, s obzirom na komentare ovde, moji povraćaji sredstava preko Revolut-a su prošle prve dve provere i sada ih je Revolut pokrenuo kod trgovaca! Bio sam skoro potpuno iskren sve vreme. Ako budem uspešan, obavestiću ljude i mogu da prenesem tačno šta sam poslao i uradio.