Iskreno, većina ovih trgovaca neće odgovoriti niti vratiti novac. Pročitao sam svaku stranicu u ovoj temi i kazina koriste trgovce neko vreme, „zatvaraju se", traže druge trgovce i ciklus se nastavlja. Verovatno je da ako ne možete da pronađete javne informacije za trgovca, poput veb stranice ili kontakt informacija, malo je verovatno da će osporiti povraćaj sredstava.
this is what standing at adress with CC. You know them?
Automatski prevedeno:
pre 4 meseci
Ne lično 😉
Našao sam ih, ili bar neke tragove. I reći ću vam tačno kako sam to uradio.....
Pitao sam Google AI (Gemini, ali bilo koji AI agent će raditi) i upit je bio.....
Možete li, molim vas, navesti sve kompanije registrovane u poštanskom broju N1 7GU koje sadrže ova slova, ovim redosledom? „Prmptpr"
Ovo je bio odgovor....
Na osnovu evidencije Registra kompanija, sledeće kompanije su registrovane na poštanskom broju N1 7GU (tačnije 20-22 Venlok Roud, popularna adresa za virtuelnu kancelariju i osnivanje) i sadrže slova u nizu „Prmptpr":
PROMPTPRO SERVICES LTD: Registrovano na adresi 20 Wenlock Road, London, N1 7GU. Ova kompanija eksplicitno odgovara sekvenci PROMPTPRO SERVICES LTD .
Iako druge kompanije na ovoj adresi dele slične kombinacije slova (kao što su BPTPRO LTD, PMO PRO LTD ili PERFORMPRO LIMITED), „PROMPTPRO SERVICES LTD" je primarno podudaranje za vaš specifični niz.
Onda možete da ga zamolite da pronađe veb lokaciju kompanije...
Od 2026. godine, PROMPTPRO SERVICES LTD (broj kompanije: 15823359) izgleda da nema javno kotiranu zvaničnu veb stranicu.
Kompanija je registrovana na adresi 20 Wenlock Road, London, N1 7GU, što je uobičajena virtuelna kancelarija i adresa za prosleđivanje pošte koju koriste hiljade britanskih kompanija za potrebe osnivanja.
Iako postoji nekoliko aktivnih veb-sajtova za proizvode sa sličnim nazivima, oni trenutno nisu povezani sa ovim konkretnim britanskim entitetom u javnim podnescima:
useprompt.pro : Alat za poboljšanje AI/ChatGPT upita.
promptprocourse.com : Onlajn kurs za napredne tehnike veštačke inteligencije (AI) za promptove.
Upravo sam objavio ono što mislim da jeste... 😳 iako nisam 100% siguran, ali podudaranja adresa i „vibracije" se pojavljuju u njihovom imenu, kao i usluge vezane za sliku