Reafter su povezani sa zinzipajem, virtpajem/pleskom, arkotom
Reafter are related to zinzipay, virtpay/plesk, arcot
Automatski prevedeno:
pre 7 meseci
kasnije se takođe pozivao na fastestpaymentsolutions.com, a takođe i na finteqhub, kao i na PaymentIQ.IO. Svi su korumpirani
Automatski prevedeno:
Majdkdl
LizzieCG
Platinasti
LizzieCG
pre 7 meseci
Jesi li?
Automatski prevedeno:
Jonty5
Praky
Zlato
Praky
pre 7 meseci
blueoceandeveloopmentai.com
Nakon što sam ih kontaktirao prošle godine dok je veb-sajt još uvek bio aktivan i kuća kompanije nije bila neaktivna, dobio sam delimični povraćaj novca. Od tada sam tražio preostali novac, ali sam naišao na otpor kompanije koja se zove Future Insight. Njihovo sedište je Grejvsend, a zatim Bromli.
Lingo Venturs je takođe trgovac koga ljudi traže i iznenađujuće na istoj adresi, isti pozivalac Future Insight.
To je sve što mogu da kažem. Još uvek nisam dobio preostali povraćaj novca, ali sam naišao na tišinu i nedavno sam poslao zahtev za GDPR. Ukoliko se stav kompanije promeni i predlog se izbriše, zatražiću zamrzavanje od kompanijske uprave.
Nedavno sam predložio jedan za Skinnex, a kompanije su prihvatile i zamrznule njihovu prijavu najmanje do avgusta.
To je ono što treba da počnemo da radimo ako vidite da trgovci podnose zahtev za brisanje sa liste.
Automatski prevedeno:
LizzieCG
Dijamantski
Majdkdl
pre 7 meseci
Jesi li?
Did you?
Automatski prevedeno:
pre 7 meseci
Da. Barklis mi je zatvorio račune kod njih i blokirao moj zajednički račun.
Automatski prevedeno:
Littlekitten8
Bronza
pre 7 meseci
Da li je neko u Skinvex LTD-u?
Automatski prevedeno:
Majdkdl
LizzieCG
Platinasti
LizzieCG
pre 7 meseci
Vau, to je malo sranje od njih, koji su razlog naveli? I koliko si povraćaja sredstava napravio i u kom periodu, ako ne smetaš da pitam?
Automatski prevedeno:
Meeegzzzz33
Srebro
pre 7 meseci
Ima li neko informacije o:
Vebnorus
Svetski skn
dopuna veba
lumina
politeo
probao sam veštačku inteligenciju i nastavio da proveravam ovu temu!
Automatski prevedeno:
meandi
LizzieCG
Platinasti
LizzieCG
pre 7 meseci
Da, upravo sam preuzeo sve podatke o dolaznom i odlaznom saobraćaju za tri koja sam pomenuo i to je mnogo. Nemam vremena da dešifrujem, ali svi su međusobno povezani.
Probaću neke veb stranice trgovaca i videti da li mogu da pratim procesore plaćanja
Automatski prevedeno:
blancop
wafflefrog
Srebro
wafflefrog
pre 7 meseci
Ne, još uvek ga nisam dobio/la. Iako su mi poslali imejl u kojem je pisalo da je obrađeno.
A šta je sa tobom, jesu li ti stvarno vratili novac?
Automatski prevedeno:
Al1nu7zu01
Platinasti
pre 7 meseci
Da li imate neke kontakt podatke ili neku veb stranicu o nekome?
DCT*picson – Varšava, Poljska
DCT*key4ge1 – Prag, Češka Republika
toidom4 – London, Ujedinjeno Kraljevstvo
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
LizzieCG
Dijamantski
LizzieCG
pre 7 meseci
Javi mi kako si prošao/prošla! Jesam.
alsi traži reafter.com sve te uobičajene stvari!
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
LizzieCG
Dijamantski
LizzieCG
pre 7 meseci
Odakle ti ovo znaš!?
Automatski prevedeno:
LizzieCG
Dijamantski
Majdkdl
pre 7 meseci
Vau, to je malo sranje od njih, koji su razlog naveli? I koliko si povraćaja sredstava napravio i u kom periodu, ako ne smetaš da pitam?
Wow thats abit shit of them, what reason did they give? Andhow many chargebacks did you do and over what period if you dont mind me asking?
Automatski prevedeno:
pre 7 meseci
Uradila sam oko 20 za istog trgovca nakon što su mi rekli da moram da ih uradim pojedinačno. Nisu mi rekli, ali je trebalo oko 2 meseca i oko 10 odlazaka u banku da bih podigla novac sa svog računa od njih, uključujući i zajednički račun. Bilo je to užasno iskustvo i nikada se nisam osećala više posramljeno.
Automatski prevedeno:
LizzieCG
Dijamantski
Anonymized1181
pre 7 meseci
Odakle ti ovo znaš!?
How do you know this!?
Automatski prevedeno:
pre 7 meseci
Proverio sam mrežne logove prilikom obrade transakcije da vidim sa kojim API-jem se povezuje.