Moram da ih kontaktiram, poslao sam im imejl da zakažem poziv, da vidimo šta će reći.
Automatski prevedeno:
Majdkdl
Platinasti
pre 7 meseci
Da li je nekome vraćen novac od strane Art Crypto Exchange-a?
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
Salamasalama
Dijamantski
Salamasalama
pre 7 meseci
Sa Spojntom? Javi mi kako si, ali reći će da su samo bekstvo i da ne mogu da pomognu.
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
meandi
Dijamantski
meandi
pre 7 meseci
Ima li neki rezultat od ovoga?
Automatski prevedeno:
Ghtdt
Pyne1688
Srebro
Pyne1688
pre 7 meseci
Nisam ništa uradio, samo sam im poslao bankovne izvode i posle dva dana dobijam obaveštenja od Revlout-a da je trgovac vratio novac, transakcije na ime Incunion su refundirane.
Automatski prevedeno:
Salamasalama
Anonymized1181
Dijamantski
Anonymized1181
pre 7 meseci
Samo sam tražio poziv, nisam pomenuo povraćaj novca ili bilo šta drugo, videćemo, obavestiću vas.
A55 ako nekome treba pomoć, vratili su mi novac
Automatski prevedeno:
Majdkdl
Platinasti
pre 7 meseci
Imate li informacije o Canapay-u, poslao sam imejl, ali nisam dobio odgovor.
Automatski prevedeno:
LizzieCG
Dijamantski
Anonymized1181
pre 7 meseci
Zdravo LizzieCG,
Najbrže rešenje za plaćanje na redirect.com je Spoynt 🙂 Imam dokaze za to, ali oni ne sarađuju….
Hey LizzieCG,
redirect.com fastest payment solutions is Spoynt 🙂 I have evidence of that but they’re not cooperating….
Automatski prevedeno:
pre 7 meseci
Zdravo. Rečeno mi je da su to bila plaćanja iz poverenja, dakle Spojnt?
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
LizzieCG
Dijamantski
LizzieCG
pre 7 meseci
Upravo sam video u istoriji pregledača da je fastestpaymetsolutions preusmeren preko Spoynt-a. Ali Spoynt kaže da nemaju nikakve veze sa tim. Kako si čuo da se radi o povereničkim plaćanjima?
Automatski prevedeno:
Unbroken
Platinasti
pre 7 meseci
Može li mi neko pomoći sa:
KEJSUDU
EUALXE
EUARSTIK
WEBCLTA
XYZLOTR
Unapred vam puno hvala.
Automatski prevedeno:
Unbroken
Org1991
Platinasti
Org1991
pre 7 meseci
Možete li mi poslati vašu imejl adresu da vas pitam o Xyzlotr-u? Hvala.
Upravo sam video u istoriji pregledača da je fastestpaymetsolutions preusmeren preko Spoynt-a. Ali Spoynt kaže da nemaju nikakve veze sa tim. Kako si čuo da se radi o povereničkim plaćanjima?
I just saw on my browser history that fastestpaymetsolutions was redirected via Spoynt. But Spoynt says they have nothing to do with it. How did you hear its trust payments?
Automatski prevedeno:
pre 7 meseci
Dakle, taj domen poseduje Trust Payments i oni rade u partnerstvu sa Fintechub-om, koji koriste Spindog, Fish and Spins, BennJet, Spinshark, Teaspins, Luckytwice itd.
Automatski prevedeno:
DynamoHarry
Dijamantski
pre 7 meseci
Momci, molim vas, imate li neke informacije?
DelT London
Sivizija Varšava
Štsi
Blok London
Svi koriste LamaBet ako neko zna ko je njihov provajder?
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
LizzieCG
Dijamantski
LizzieCG
pre 7 meseci
Kako to da se onda Spojnt pojavljuje? Oni takođe rade sa Fintevhabom.
Automatski prevedeno:
Snowyhill84
Platinasti
pre 7 meseci
Imao sam ogroman recidiv, 16 hiljada dolara mesečno, preko 260 transakcija, sve ka provajderima koji nisu kazino. Otišao sam u banku, ali kažu da ne mogu da vratim novac. Sigurno je ova povećana aktivnost trebalo da upozori neke. Takođe su mi dali kredit ovog meseca usred svega toga. Osećam se jako loše. Mislio sam da bi iskrenost bila pravi pristup.